Количка

0
 
Код:  60604 
тегло  0.030 кг

Protefix Протект гел при афти и рани 10 ml

Цена: 8.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: PROTEFIX
(20 глас/а)

Гел, който се прилага при афти в устата, рани причинени от зъбни протези и ортодонтски апарати. Protefix Protect Gel съдържа Глицерол – оксид – триестер (TGO), който се добива от специална растителна мазнина по нов, патентован метод. Продукта създава протективен филм, който предпазва раната от външни механични и химични дразнения. Протективният филм стимулира регенерацията на околните клетки, което подпомага заздравителния процес и увеличава устойчивостта на лигавицата. ​Без лидокаин и алкохол. Препоръчително е да се затваря плътно тубата и отвора да се пази сух и чист. Да не се използва след изтичане срока на годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Глицерол-оксид-триестер (TGO), безводен колоидален силицев диоксид, натриев захарин, аромат.

Изстискайте малко количество Протефиксâ Протект гел, приблизително колкото големината на грахово зърно и с помощта на чист памучен тампон или с пръст нанесете върху засегнатата зона 3 – 4 пъти дневно, като леко масажирате.

Моля, постарайте се да разнесете образувания протективен филм, колкото е възможно равномерно, за максимално продължителен ефект.

Изчакайте 15 мин. преди да приемате храна и течности.
Не изплаквайте устата си веднага след прилагане на протективния гел.

Информирай се за горещи

промоции до -36%