Количка

0
 
Код:  45983 
тегло  0.050 кг

Protefix Фиксиращ крем за зъбни протези с Алое Вера 40 g

Цена: 6.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: PROTEFIX
(27 глас/а)

Фиксиращ крем обогатен с Алое Вера, който действа незабавно и притежава изключителна фиксираща сила и при мокра основа. Protefix Fixing cream with Aloe Vera​ стабилно фиксира зъбните протези и създава чувство на сигурност и увереност, когато се храните, пиете или просто се смеете. Ефективно уплътнява зъбните протези в периферията и предотвратява навлизането на храна под протезата. Протефикс® Фиксиращият крем с Алое Вера комбинира силната фиксация с нежна грижа за лигавицата, осигурена от натурален комплекс с Алое Вера. Фиксиращият крем с Алое Вера се нанася директно върху мокра основа за незабавен и дълготраен ефект. Съхранявайте на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина. 

Микстура от натриеви и калциеви соли на кополимера метилвинил етер и анхидрид на малеиновата киселина, карбоксиметил целулоза, парафин, вазелин, Алое Вера, цилициев диоксид, ментол, азорубин, метилов естер на пента-хидроксибензоената киселина. Не съдържа цинк.

Почистете протезата и нанесете Протефикс фиксиращ крем с Алое Вера на интервали върху влажната протеза. Притиснете тубата в долната трета, близо до отвора. Поставете протезата и натиснете здраво за няколко секунди. Моля, винаги затваряйте тубата внимателно след употреба, пазете отвора чист и сух. Моля, обърнете внимание на приложената листовка с инструкции за употреба.

Информирай се за горещи

промоции до -36%