Количка

0
 
Код:  23789 
тегло  0.040 кг

Protefix Почистващи таблетки за зъбни протези х32 броя

Цена: 5.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: PROTEFIX
(51 глас/а)

Активни таблетки, които имат отлична почистваща способност и силен дезодориращ ефект. Protefix Cleaning tablets действат самостоятелно и почистват зъбната протеза бързо и изцяло, без да повредят материала, от който са направени. За добра устна хигиена е необходимо почистването на хранителните остатъци от протезата. Ако хранителните остатъци не бъдат почистени от и под протезата, това може да доведе до развитието на болезнени възпаления. Затова Вие се нуждаете не само от четка за зъби, но и от една добра почистваща таблетка. Избягвайте контакт на таблетката с мокри ръце. Не допускайте контакт на таблетката с мокра лигавица. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Калиев кароат, Натриев бикарбонат, Натриев карбонат, Лимонена киселина, Сорбитол, ВП/ВА кополимер, Натриев лаурил-сулфат, Натриев лаурил-сулфоацетат, Аромат, CI 73015.

Разтворете таблетката в половин чаша хладка вода. Сложете протезата във водата. Протезата трябва да бъде напълно покрита от ефервесцентния, синьо оцветен разтвор. Оставете я за 15 минути в разтвора. Първоначалният син цвят избледнява и протезата е чиста и свежа. Извадете протезата и я изплакнете обилно на течаща вода, преди да я поставите отново в устата.

Информирай се за горещи

промоции до -36%