Запишете се за нашия нюзлетър, за да получавате специални промоционални предложения, които не можете да намерите на сайта.

Количка

0
 
Всичко от: PROTEFIX
Код:  23789 
тегло  0.040 кг

Protefix Почистващи таблетки за зъбни протези х32 броя

(46 глас/а)
Цена: 5.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Активни таблетки, които имат отлична почистваща способност и силен дезодориращ ефект. Protefix Cleaning tablets действат самостоятелно и почистват зъбната протеза бързо и изцяло, без да повредят материала, от който са направени. За добра устна хигиена е необходимо почистването на хранителните остатъци от протезата. Ако хранителните остатъци не бъдат почистени от и под протезата, това може да доведе до развитието на болезнени възпаления. Затова Вие се нуждаете не само от четка за зъби, но и от една добра почистваща таблетка. Избягвайте контакт на таблетката с мокри ръце. Не допускайте контакт на таблетката с мокра лигавица. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Калиев кароат, Натриев бикарбонат, Натриев карбонат, Лимонена киселина, Сорбитол, ВП/ВА кополимер, Натриев лаурил-сулфат, Натриев лаурил-сулфоацетат, Аромат, CI 73015.

Още...

Разтворете таблетката в половин чаша хладка вода. Сложете протезата във водата. Протезата трябва да бъде напълно покрита от ефервесцентния, синьо оцветен разтвор. Оставете я за 15 минути в разтвора. Първоначалният син цвят избледнява и протезата е чиста и свежа. Извадете протезата и я изплакнете обилно на течаща вода, преди да я поставите отново в устата.

Още...