Количка

0
 
Код:  66898 
тегло  0.050 кг
Производител: Naturprodukt
Страна на произход: Германия
Опаковка: 30
Лекарствена форма: сашета

Профлексон х30 сашета

Цена: 33.00лв.
Всичко от: Naturprodukt
(6 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Proflexon Shaches / Профлексон х30 сашета

Предназначение:

Поддържа костите и хрущялите здрави.

Действие:

Има благотворно влияние върху метаболизма на хрущяла. Има противовъзпалителен ефект. Потиска постагландиновата синтеза и освобождаването на протеолитични и лизоземни ензими. Допринася за намаляване на болките в ставите, сковаността и подуването. Спомага за доброто функциониране и здравето на ставите. Поддържа цялостта на хрущялния матрикс. Засилва аноболната активност. Стимулира синтеза на хиалуронова киселина. Поддържа вискозитета на синовиалната течност. Допринася за образуването на колаген. Спомага при остеоартрит. Поддържа нормалната функция на костите и хрущяла.

Състав: 

Изомалт, регулатор на киселинността: лимонена киселина, глюкозамин сулфат 2KCL хондроитин сулфат натрий, аромат, L-аскорбинова киселина /витамин С/, плодове от шипка на прах, изсушен сок от червено цвекло на прах, подсладители: аспартам /източник на фенилаланин/ и ацесулфам К, натриев хиалуронат.

Начин на употреба:

1 саше 2 пъти дневно, разтворено в 250 ml вода.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Naturprodukt

Страна на произход:

Германия

Информирай се за горещи

промоции до -36%