Количка

0
 
Всичко от: Polpharma
Код:  31201 
тегло  0.030 кг

Ксилогел 0.05% 10 гр - Polpharma

(25 глас/а)
Цена: 5.60лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Гел, който съдържа ксилометазолинов хидрохлорид. Продукта се прилага върху лигавицата, като предизвиква свиване на кръвоносните съдове, ликвидира отока, потиска хиперемията на лигавицата на носоглътката и намалява количеството на секрета, т.е. облекчава хремата. Polpharma Xylogel е под формата на гел, което допълнително прави възможно овлажняването на назалната лигавица без проникване в назалните кухини и в гърлото. Да се съхранява при температура до 25°С. Далеч от слънчева светлина. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Активно вещество: 0,5 mg Ксилометазолинов хидрохлорид и помощни съставки: Натриев хлорид, натриев дихидрогенфосфат хидрат, динатриев хидрогенфосфат додекахидрат, сорбитол, бензалкониев хлорид, двунатриева сол на етилендиаминтетраоцетната киселина, хидроксиетилцелулоза, глицерол, пречистена вода.
Продуктът КСИЛОГЕЛ 0,05% е безцветна или почти безцветна, прозрачна или леко опалесцентна вискозна течност.

 

Още...

КСИЛОГЕЛ 0,05% се използва за приложение в носа (също и при възпаление на средното ухо).
Продуктът се прилага при деца от 3 до 12 годишна възраст.
При деца от 3 до 6 години - по лекарско предписание.
Едно впръскване от опаковката с дозатор съдържа 0,05 mg ксилометазолин хидрохлорид.
Деца на възраст от 3 до 12 години:
Едно впръскване във всяка ноздра на всеки 8-10 часа.
Обикновено лечението не трябва да превишава 3-5 дни.
Повторна употреба да се извършва само в случай, че приложението на продукта е било прекъснато за период от няколко дни.
Поради хигиенни съображения една опаковка трябва да се използва само от един пациент.
Начин на приложение:
Преди първото приложение от опаковката, след свалянето на защитната капачка, 3-5 пъти да се натисне дозаторът, до появата на продукта в наконечника. Върхът на наконечника се поставя в ноздрата. Натиска се дозаторът, като опаковката се държи вертикално, което позволява разпръскване на лекарството в носа.

 

Още...

Виж още от Polpharma