Количка

0
 
Код:  71315 
тегло  0.010 кг
Производител: Polpharma
Страна на произход: Полша
Опаковка: х12
Лекарствена форма: разтвор

Супер Оптик Хидробаланс мини капки за очи 0,1% 12 дози x0,5 ml - Polpharma

Цена: 12.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Polpharma
(7 глас/а)

Super Optic Hydrobalance / Супер Оптик Хидробаланс са капки за очи с дълготрайно овлажняващо въздействие. Продуктът е в удобна опаковка от 12 дози за еднократна употреба. 


Бързо облекчават усещането за сухота, дразнене, напрежение в окото и усещането за песъчники под клепачите.


Супер Оптик Хидробаланс мини са подходящи при:

Излагане на очите на въздействието на дразнещи фактори на околната среда като прах, пушек, UV-лъчи, топлина (парно отопление, сауна), климатици, вятър, козметика, хлорирана вода;


Намалена честота на мигане, причинена от гледане на телевизия, четене и при хора, при които се налага по-продължителна зрителна концентрация, включително такива, които работят пред монитор, шофират и т.н.;


Недостатъчно производство на сълзи или променен състав на сълзите, при лица със синдром на сухото око и при хора над 40-годишна възраст;


При хора, носещи контактни лещи.


Капките за очи Супер Оптик Хидробаланс мини не съдържат консерванти, поради което са отлична алтернатива за хора, алергични към такива съставки. Също така те могат да се използват от хора, носещи всякакъв вид контактни лещи. Стерилни – произведени при асептични условия.


Специални указания:

Не използвайте капките за очи Супер Оптик Хидробаланс мини, ако Ви е известно, че имате свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.

Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

 

Натриев хиалуронат, натриев хлорид, натриев дихидроген фосфат дихидрат, безводен динатриев фосфат, високопречистена вода.

 Този продукт е предназначен за самостоятелно приложение. Само за външна употреба. Измийте ръцете си преди употреба. Капките за очи Супер Оптик Хидробаланс мини трябва да се прилагат локално в конюнктивалния сак. Обичайната доза е 1 или 2 капки 3 до 5 пъти на ден. Не докосвайте върха на капкомера, тъй като това може да доведе до замърсяване на съдържането на опаковката.


Ако симптомите продължават или се влошават, докато използвате капките за очи, след като бъдат премахнати причините за дразненето, прекратете употребата на продукта и се свържете с лекар специалист. Препоръчително е след 30 дни да се направи пауза от няколко дни.


Използвайте капките за очи веднага след отваряне на опаковката; изхвърлете останалия разтвор. Ако едновременно се използват и други капки за очи, Супер Оптик Хидробаланс мини трябва винаги да са последният използван препарат и трябва да се спазва 5-минутен интервал след прилагането на предишното лечение.


Не смесвайте и не разреждайте капките за очи Супер Оптик Хидробаланс мини с други течности, тъй като това може да повлияе неблагоприятно на стерилността и ефикасността на капките за очи. Лица, използващи контактни лещи, трябва да се свържат със специалист преди да използват офталмологични лекарства. В много редки случаи някои пациенти с няколко увреждания на прозрачния слой в предната част на окото (роговицата) са развили мътни петна на роговицата поради натрупване на калций.


Нежелани реакции:

Продуктът се понася добре. При някои хора може да се появи зачервяване на конюнктивата, парене в очите или временно замъгляване на зрението. Ако се появи постоянен дискомфорт или дразнене, прекратете употребата на капките за очи и се консултирайте с лекар специалист. 

Информирай се за горещи

промоции до -36%