Количка

0
 
Код:  18855 
тегло  0.040 кг

Миртол 120 mg х 20 капсули

Цена: 6.90лв.
(8.80лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: G.Pohl-Boskamp GmbH
(10 глас/а)

Лекарствено средство без лекарско предписание, което се използва за симптоматично лечение на остри и хронични бронхити и синуити. GeloMyrtol повлиява секрецията и кашлицата при заболявания на дихателните пътища, втечнява сгъстения секрет, засилва отделянето му, улеснява отхрачването и има противовъзпалителен ефект. ГелоМиртол не трябва да се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките. Използвайте преди изтичане на срока за годност. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Активно вещество:

Myrtol Standardized 120mg, включващ минимум 30 mg limonene /лимонен/, 30 mgcineole /цинеол/ и 8 mg a-pinene /пинен/.

Помощни вещества:

Средно-верижни триглицериди, желатин, глицерол 85 %, хипромелоза фталат, дибутил фталат, сорбитол течен (некристализиращ), солна киселина 13 %

Възрастни и деца над 10 години приемат при остри възпаления по 2 капсули 4-5 пъти дневно; при хронични заболявания се приемат по 2 капсули 3 пъти дневно, като тази дозировка се препоръчва и за поддържаща терапия. За да се улесни експекторацията сутрин, в случаи на хроничен бронхит, се приема по 2 капсули Геломиртол допълнително вечер преди лягане. Деца от 4 до 10 години приемат половината от дозата за възрастни. Продължителността на лечението с Геломиртол зависи от оплакванията. При хронични заболявания на дихателните пътища е възможно приемане на медикамента продължително време.

Информирай се за горещи

промоции до -36%