Количка

0
 
Код:  65820 
тегло  0.300 кг

Phyto Phytologist 15 Терапия против косопад 3,5 ml x12 броя

Цена: 161.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Phyto
(43 глас/а)

Серум, който допринася за нямаляване на косопада, като същевременно стимулира растежа на косата. Phyto Phytologist 15 съдържа екстракт от какао – с мощно антиоксидантно действие. Действие срещу възпалението около космената луковица; екстракт от байкалска скутелария (шлемник) - едно от 50-те фундаментални растения на традиционната китайска медицина. Реактивира клетъчния метаболизъм и увеличава големината на космената луковица; екстракт от индийска тинтява - действие върху преадипоцитите. Стимулира създаването на нови косми и растежа на косата; ботанически стволови клетки от глобулария - стимулира детоксикацията на клетките и клетъчната регенерация. Защита на скалпа от вредните въздействия на външни фактори (UV-лъчи, замърсяване на въздуха, смог). Продукта действа върху 15 биологични фактора, които влияят върху косопада и растежа на косата. Серумът третира всички типове косопад и е подходящ за приложение от жени и мъже. Иновативна формула с 99% естествени съставки. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

Екстракт от какао, екстракт от байкалска скутелария (шлемник), екстракт от индийска тинтява, ботанически стволови клетки от глобулария 

Прилага се 3 пъти седмично. Съдържанието на една ампула се нанася в скалпа сектор по сектор. Без изплакване. Препоръчителна 3-месечна програма на приложение.

Информирай се за горещи

промоции до -36%