Количка

0
 
Всичко от: Philips
Код:  72752 
тегло  0.350 кг
Производител: test
Страна на произход: sf
Опаковка: 12
Дозировка: 2

Philips OneBlade Уред за подстригване, бръснене и оформяне на брада

(21 глас/а)
Цена: 71.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Philips OneBlade / Филипс Уан Блейд Уред за подстригване, бръснене и оформяне на брада може да подстригва, оформя и бръсне косми с всякаква дължина. Системата за двойна защита с гладкото покритие и заоблените връхчета предпазват кожата. Подходящ е за сухо и мокро бръснене. Подстригва брадата чрез гребени с дължина 1, 3 и 5 мм. Двустранните ножчета  позволяват  бързо оформяне на брадата.


Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Акумулаторната литиево-йонна батерия.

Още...