Количка

0
 
Код:  72750 
тегло  0.080 кг

Падстоп Лосион против въшки 75 ml

Цена: 13.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Naturprodukt
(11 глас/а)

Padstop 75 ml / Падстоп 75 ml е медицинско изделие против въшки и гниди. Лесен за приложение, лосионът бързо и ефективно отстранява главовите въшки и гниди. Безопасен за употреба - подходящ за деца, възрастни, бременни и кърмещи жени. Съдържащият се в продукта диметикон бързо отстранява въшките, като ги задушава и дехидратира гнидите. Не се абсорбира от кожата и затова е напълно безопасен за приложение върху скалпа. Опаковката съдържа още гребен и найлонова шапка.


Специални указания:

Продуктът е медицинско изделие. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Диметикон.

1. Прилагане на продукта върху косата и скалпа

В зависимост от дължината на косата (виж. таблицата в листовката), приложете необходимото количество от лосиона. 
Приложете лосиона върху суха коса и втривайте, докато тя и скалпът напълно се намокрят. При употреба на продукта, пазете очите от попадане на лосион в тях.
След приложение на лосиона, поставете найлоновата шапка за коса върху главата си и останете така 10-60 мин. (в зависимост от дължината и плътността на косъма), за да може активната съставка максимално да подейства.

2. Отстраняване на въшките и гнидите с гребен

След минимум 10 минути срешете косата си с гребена за въшки, приложен в опаковката. Измийте внимателно косата два пъти с топла вода и шампоан за ежедневна употреба. През следващите 10 дена грижливо проверявайте дали не са се появили отново въшки и гниди. Това може да се случи при невнимателно разресване на косата с гребена за въшки по време на третиране с лосиона, тъй като женските паразити изхвърлят наведнъж няколко яйца и тяхното излюпване става едва след 7 дена. Ако отново откриете въшки и/или гниди, повторете стъпки 1 и 2.

Информирай се за горещи

промоции до -36%