Количка

0
 
Код:  77804 
тегло  2.000 кг
Производител: Лидер Полимер
Страна на произход: Русия

Ортопедичен модулен килим Микс "Първи стъпки"

Цена: 84.00лв.
(119.00лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Ortho Puzzle
(8 глас/а)

Ortho Puzzle First Steps / Ортопедичен модулен килим Микс "Първи стъпки"

Предназначение:

Масажиращ, ортопедичен модулен килим за деца над 9 месеца.

Описание:

Ортопедичните килими са модули, които са свързани един с друг на принципа на пъзел. Ефекта от прилагането на ортопедичните килими се постига благодарение на разнообразието от текстури и релефи, както и комбинация от меки и твърди повърхности. Такава комбинация стимулира всички необходими рецептори на стъпалата и допринася за правилното развитие на физиологичната арка на крака. Модулите са лесни за почистване и издържат на интензивна употреба. Може да се използва както у дома, така и в детски центрове под наблюдение на инструктор.

Подходящи са за акупунктурен масаж на рефлексните точки на краката, профилактика и лечение на плоскостъпие и заздравяване на мускулно-лигаментния апарат на стъпалото и подбедрицата.

Не се препоръчва при микоза на краката, нараняване на стъпалото, инфекции на стъпалото от диабет, гноен некротизиращ васкулит на кожата на краката.

Характеристики:

Масажните повърхности тонизират и помагат правилното формиране на свода на стъпалото. Предотвратяват появата и развитието на асиметрично ходене. Намаляват риска от плоско стъпало. Имат положително влияние върху състоянието на краката.

- 8 модула: "Трева" мек (2 броя), "Морски камъчета" мек (2 броя), "Слънчоглед" мек (2 броя), "Пеперуда" мек (2 броя).

- Площ: 0,5 m2

Състав:

Материал: 100% PVC.

Инструкции за поддръжка:

Съхранявайте елементите разглобени. Не прилагайте механично въздействие и огъване на ръбовете на артикула. Почиствайте при необходимост с гъба, намокрена със сапунен разтвор. След това изплакнете с топла вода и избършете със суха кърпа. Не излагайте на пряка слънчева светлина. Не съхранявайте в близост до източниците на топлина.

Специални указания:

Продуктът е медицинско изделие. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура от -10°С до +30°С. 

Производител:

Лидер Полимер

Страна на произход:

Русия

Информирай се за горещи

промоции до -36%