Количка

0
 
Всичко от: Novartis
Код:  2721 
тегло  0.050 кг

Прокто Гливенол Супозитории за локално лечение на хемороиди 400мг х10 броя - Novartis

(4 глас/а)
Цена: 9.99лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Уведомяване по Е-майл

Лекарствен продукт без лекарско предписание, който се намира под формата супозитории (свещички) за локално лечение на хемороидиПритежава активните вещества Трибенозид и Лидокаин и се прилага за лечение на симптомите съпътстващи външните и вътрешните хемороиди  като сърбеж, смъдене, кървене, оток и болка. Съставката Трибенозид действа локално върху малките кръвоносни съдове и причинителите на възпалението. Трибенозид намаява пропускливостта на капилярите, възвръща съдовия тонус и по този начин намалява отока и спира кървенето. Лидокаин представлява локален анестетик с болкоуспокоително действие, който бързо и успокоява болката. Procto Glyvenol Suppositories бързо и трайно се справя с хемороидите и възвръща комфорта и лекотата. Прокто Гливенол не съдържа кортикостероиди, като това го прави подхоящ дори за продължителна употреба без риск от странични ефекти. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 

 

Всяка супозитория Прокто-Гливенол съдържа като активна съставка 400 mg tribenoside и 40 mg Hdocaine base.
Помощни вещества: витепсол Е85, витепсол W 35.

Още...

 

 

 

Как да използвате Прокто-Гливенол?
Когато симптомите са остри:
Прилагайте 1 супозитория два пъти дневно (сутрин и вечер).
 
Когато симптомите намалеят
Използвайте една супозитория веднъж дневно.
 
Продължителност на лечението
Използвайте Прокто-Гливенол до пълното изчезване на симптомите Ако симптомите продължат повече от една седмица, консултирайте се с вашия лекар.
Не надвишавайте препоръчаната доза.

Още...

Виж още от Novartis