Количка

0
 
Код:  62121 
тегло  0.035 кг

Neopharm Авирон Кидс за Деца при грип и вирусни инфекции 350мг х20 таблетки

Цена: 20.60лв.
Всичко от: Neopharm
(8 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Хранителна добавка, която се намира под формата на разтворими таблетки, не съдържа парацетамол. Aviron Kids е подходящ при грип и вирусни инфекции и състояния като висока температура, втрисане, мускулни болки и други. Авирон Кидс мигновено пресича грипа и отстранява вирусите от тялото. Таблетките са със страхотен вкус на лешници и шоколад и могат да се разтворят в любимата напитка на детето и са подходящи за деца, които не могат да поглъщат таблетки. Авирон Кидс атакува причинителя на болестта, а не само симптомите. Авирон Кидс активно елиминира вирусите чрез три механизма на действие - възпира навлизането на вирусите и блокира прикрепването им за дихателните пътища, спира колонизацията на вирусите, блокирайки механизмите им за възпроизвеждане, повишава имунитета и активира имунната система, за да разпознае, атакува и унищожи вирусите. Авирон Кидс стимулира възстановителните процеси и ускорява оздравяването, като същевременно с това повишава защитните сили на организма и го предпазва от последващо разболяване. Продуктът е подходящ за деца от 0 до 5 години. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте след изтичане срока на годност. Не използвайте продукта, ако целостта на опаковката е нарушена. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място при температура под 25 градуса. Далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

 

 


Всяка таблетка AVIRON KIDS съдържа 2 клинично доказани съставки с натурален произход:  

Апогентм - 100 mg
Хумусна киселина - 250 mg.​

 


Таблетките се използват за приготвяне на суспензия за пиене. Таблетките се разтварят във вода, сок, чай или мляко. 
Разтваряне на таблетката: към 10 - 15 мл вода, сок, чай или мляко се прибавя една таблетка AVIRON KIDS и се разбърква, докато таблетката се разтвори. Tака приготвената суспензия се изпива.


I. AVIRON KIDS ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ

 

Препоръчва се приемът на AVIRON KIDS да започне веднага след появата на първите симптоми на грип или след контакт с хора болни от вирусно заболяване, които могат да заразят детето.


 

 

Ако се наложи през първия ден да се започне приема на AVIRON KIDS следобед или по-късно вечерта, спазете препоръчаната дневна доза, като може да дадете на детето 3 таблетки или 15 ml наведнъж. 

II. AVIRON KIDS ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА ГРИП И ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ

 

СХЕМА НА ПРИЕМ:

 
ИНДИКАЦИЯ
 
    ПРЕПОРЪЧВАН
РЕЖИМ НА ПРИЕМ
 
    
♦ Профилактика срещу повторно
   разболяване, след антибиотично лечение
  
   

20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка (AVIRON KIDS - ТАБЛЕТКИ)

 
    
♦ Профилактика по време на грипна епидемия
  
   

20 дни - 2 пъти дневно х 1 таблетка(AVIRON KIDS - ТАБЛЕТКИ)

 
 

Виж още от Neopharm

Информирай се за горещи

промоции до -36%