Количка

0
 
Код:  67307 
тегло  0.035 кг

Neopharm Адирекс при диария 1.5 грама х6 сашета

Цена: 8.90лв.
Всичко от: Neopharm
(23 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Хранителна добавка, която се намира под формата на сашета, притежава комплекс от пробиотични дрожди, лактобацили, пребиотици (храна за пробиотика) и цинк. Adirex е предназначен за хора, страдащи от всички видове диария, като бързо спира диарията и предпазва от повторната и поява, като неутрализира причинителите на диарията, възстановява увредената чревна стена, възпира загубата на вода и електролити от чревната стена към изпражненията, възвръща нормалната честота на дефекация и ефективно облекчава неприятните симптоми, съпътстващи диарията, като болки в стомаха, спазми, къркорене на червата и други. Благодарение на мощния комплекс от щамове полезни бактерии - лактобацили, пребиотици и Saccharomyces boulardii, който е дрожда и не се влияе от антибиотици, Адирекс допринася за бързото възстановяване на нормалното състояние на чревната микрофлора, дори и при прием на антибиотици. Адирекс подобрява храносмилането, спомага за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт, подобрява усвояването на хранителните вещества, абсорбцията на вода и електролити, и повишава съпротивителните сили на органзима срещу повторна поява на разстройство. Адирекс стимулира локалния имунитет в чревния тракт, активира имунната система, за да може тя да разпознае, атакува и унищожи бактериите, причинители на диарията. При употреба на други лекарства, се консултирайте с лекар преди прием на продукта. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте след изтичане срока на годност. Не използвайте продукта, ако целостта на опаковката е нарушена. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място при температура под 25 градуса. Далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

 

 


Всяко саше ADIREX съдържа 5 клинично доказани съставки с натурален произход:

Пробиотична дрожда: Saccharomyces boulardii - 250 mg (5 милиарда живи клетки)

Бактериален пробиотичен комплекс от лактобацили:

Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 (1,9 милиарда живи клетки)

Lactobacillus helveticus Rosell-52 (100 милиона живи клетки)

Пребиотици: Mананови олигозахариди (МОЗ) – 200 mg

Цинк – 5 mg

 

 

 

Препоръчва се приемът на ADIREX да започне веднага при поява на диария, както и когато организмът е предразположен или има повишен риск да получим разстройство.

Съдържанието на сашето се разтваря в малко вода или безалкохолна напитка, разбърква се и се изпива. Може да се смесва и с храна. Adirex съдържа живи клетки, затова не трябва да се смесва с горещи, ледени или алкохолни напитки или храни.

СХЕМА НА ПРИЕМ:

Виж още от Neopharm

Информирай се за горещи

промоции до -36%