Количка

0
 
Код:  62160 
тегло  0.035 кг

Интимо Хелп за вагинални инфекции х14 вагинални таблетки

Цена: 13.60лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Naturprodukt
(40 глас/а)

Медицинско изделие, което се намира под формата на вагиналнти таблетки, подходящи са при вагинални и гъбични инфекции и техните симптоми. Intimo Help облекчава сърбежа, паренето и дискомфорта във влагалището, намалява неприятната миризма и бялото течение, напрежението и вагиналната сухота, причинени от недобра хигиена, изпотяване или вагинални инфекции или по време на сексуален акт. Вагиналните таблетки IntimoHelp са подходящи при нередовна и/или прекалено обилна менструация, при менопауза,при лечение с антибиотици, за жени, посещаващи обществени басейни, сауни, солариуми и други, както и жени, които пътуват често. Интимо Хелп е подходящ като спомагателно средство при лечение на бактериална вагиноза, както и просто за профилактика. Интимо Хелп допринася за поддържане и възстановяване на физиологичното ниво на киселинност (pH) на влагалището, спира развитието и разпространението на патогенните бактериии. Иновативната формула на Интимо Хелп съдържа Хиалуронова киселина, която действа противовъзпалително, като същевременно с това стимулира процеса на регенериране на клетките и тъканите, спомага за по-добро овлажняване на влагалищната лигавица и придава еластичност на кожата, инулинът от своя страна предотвратява разпространението на бактериите, предизвикващи кандидоза и бактериална вагиноза и поддържа естествената вагинална микрофлора. Витамин Е спомага за облекчаване на сухотата, сърбежа и напрежението във влагалището. За най-добри резултати Ви препоръчваме да комбинирате с Интимо Хелп вагинален гел. Преди и след употреба измийте старателно ръцете си. Съхранявайте продукта в неповредена опаковка. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Активни вещества: Инулин - 50 mg; Витамин С - 40 mg; Витамин Е - 10 mg; Натриев хиалуронат - 5 mg.

Помощни вещества: лактоза, магнезиев стеарат.

 

 


Таблетките Интимо Хелп са само за вагинална употреба. Преди да поставите вагиналната таблетка трябва много старателно да измиете ръцете си.

Като съпътстващо средство за лечение на вагиноза:  Използвайте 1 вагинална таблетка веднъж дневно (преди лягане) 7 до 10 дни, поставена дълбоко във влагалището.
За профилактика: Използвайте 1 вагинална таблетка два пъти седмично. Таблетката трябва да се поставя дълбоко във влагалището. Ако симптомите се влошат или продължат повече от 7-10 дни по време на използването на Интимохелп, трябва да се свържете с Вашия лекар.

За по-добри резултати следвайте инструкциите за препоръчвана дозировка.

Информирай се за горещи

промоции до -36%