Количка

0
 
Код:  69801 
тегло  0.030 кг

ФеминХелп при инконтиненция х56 таблетки

Цена: 24.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Naturprodukt
(56 глас/а)

Naturprodukt FeminHelp / Натурпродукт ФеминХелп е хранителна добавка за жени, страдащи от инконтиненция. Спомага за контролиране неволното изпускане на урина.

Съдържа комбинация от растителни екстракти и витамини. Екстрактът от тиквени семки подпомага правилната функция на отделителната система. В продукта се съдържат още: соеви изофлавони, екстракт от коприва и изсушен сок от стрити на прах плодове на американска червена боровинка. Витамин D допринася за поддържането на нормалната функция на мускулите и имунната система. Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките, включително на мускулните клетки и допринася за нормалната функция на имунната система.


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Ектракт от тиквени семки; пълнител: микрокристална целулоза; изсушен сок от плодове на американска червена боровинка, екстракт от соеви семена, екстракт от коприва; антислепващи агенти: магнезиев стеарат; Витамин D; Витамин В12.

 

1-2 таблетки дневно.

Информирай се за горещи

промоции до -36%