Запишете се за нашия нюзлетър, за да получавате специални промоционални предложения, които не можете да намерите на сайта.

Количка

0
 
Всичко от: Naturprodukt
Код:  60693 
тегло  0.180 кг

Алга Сан Мобил Акут Айс Спрей охлаждащ спрей с болкоуспокояващо действие х150 мл

(5 глас/а)
Цена: 11.50лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Спрей с охлаждащо действие, който съдържа пантенол. Allga San Mobil Ice Spray Akut се прилага като болкоуспокоително средство при претърпени остри битови или спортни травми, ефективно намалява болката при претърпени травми и разтежения. Алга Сан Мобил Айс Спрей Акут мигновено облекчава болките, успокоява засегнатата зона и оставя приятно охлаждащо усещане. Да не се вдишва аерозол. Продуктът е само за външна употреба. Не прилагайте върху очите, лицето, лигавиците и отворени рани.
Да не се използва твърде дълго на засегнатото място (опасност от измръзване ). Да се пази от слънце и температури над 50 °C. Да не се изхвърля в огън. Да не се пуши при употреба. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

  

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 


Butane, Methylal, Propane, Isobutane, Pinus Mugo leaf oil, parfum.

Още...

 

 


Преди употреба разклатете добре флакона АЛГА САН МОБИЛ АЙС СПРЕЙ АКУТ и при прилагане го дръжте в изправено положение. Напръскайте от разстояние от около 20 см за около 3 секунди.

Още...