Количка

0
 
Код:  46822 
тегло  0.040 кг

Naturpharma Витажин Ц Вагинален крем при бактериална вагиноза и рецидивиращи пикочни инфекции х30 грама

Цена: 15.84лв.
Всичко от: Naturpharma
(14 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Медицинско изделие, което се намира под формата на вагинален крем, подходящ за лечение на бактериална вагиноза и рецидивиращи пикочни инфекции. Vitagyn C се препоръчва за употреба след антибиотична терапия, тъй като допринася за възстановяването и поддържането на нормалното pH на влагалището и стимулира растежа на естествената здравословна вагинална микрофлора. Витажин Ц стопира развитието на патогенните бактерии, като по този начин предпазва от развитието на гъбични инфекци, бактериална вагиноза, вагинална трихомоназа и кандидоза. Vitagyn C съдържа мощен комплекс от прецизно подбрани естествени съставки, които служат за поддържането на физиологичната киселинна среда на влагалището. Киселото pH е неблагоприятна среда за колонизирането на бактерията Ешерихия Коли, основния виновник за развитието на уроинфекциите. Витажин Ц има силно антибактериално и противогъбично действие. Vitagyn C може да се използва по време на бременност и кърмене. Една опаковка Vitagyn C съдържа крем-тубичка и 6 броя апликатори. Използването на всички продукти за локална употреба, особено ако е продължително, може да причини сензитиране. Ако това се случи, спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар, който да ви назначи подходяща терапия. Консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт, ако използвате други лекарствени препарати и медикаменти. Препоръчва се лична употреба на продукта. Избягвайте контакт с очите и не поглъщайте продукта. Срокът на годност на продукта важи при правилно съхранение. Медицинските изделия не трябва да се изхвърлят в канала и боклука. Препоръчва се да  се съхранява на сухо, прохладно място и  далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 

 


вода;
цетил-стеарилен алкохол;
глицерин;
масло от сладки бадеми;
цетил-стеарилен алкохол (20) ОЕ;
масло от шеа;
натриев полиакрилат;
сребърен цитрат;
натриев аскорбил фосфат;
токоферолов ацетат;
имидазолидинил уреа;
триетил цитрат / ВНТ;
силиконово масло;
бутил парабен;
изобутил парабен;
изопропил парабен;
малтодекстрини;
натриев хидросулфид;
бинатриева сол на EDTA;
млечна киселина.

 

 


Инструкции за употреба:
Внимателно измийте ръцете си , преди да използвате изделието. Поставяйте вагиналния крем Витажин С веднъж дневно, за предпочитане вечер преди лягане, в продължение на 6 последователни дена. За поддържане: по 1-2 приложения седмично в продължение на 12 седмици или повече. Вагиналният крем Витажин С е без миризма, не оставя никакви мазни остатъци и не зацапва бельото.

Начин на употреба:
1. Отворете тубата и завийте еднократния апликатор на гърлото на тубата.
2. Нежно стиснете тубата, за да изпълните апликатора до стопа с достатъчно количество крем.
3. Отвийте апликатора от тубата и го поставите във влагалището, колкото можете по-дълбоко. За да улесните въвеждането, е препоръчително да извършите тази операция, докато лежите. Натиснете буталото, докато напълно изпразните апликатора. След употреба апликаторът не трябва да се използва отново и трябва да бъде изхвърлен.

Информирай се за горещи

промоции до -36%