Количка

0
 
Код:  48702 
тегло  0.050 кг

Naturpharma Проктис-М ректална маз при хемороиди х30 грама

Цена: 25.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Naturpharma
(15 глас/а)

Медицинско изделие, което се намира под формата на унгвент за ректално приложение. Proktis-M  е предназначен за лечение на аноректалния канал по време и след наличието на хемороиди, при външни и вътрешни хемороиди, анални рагади, фисури, проктити, криптити, перианални фистули, след проктологични операции, при сърбеж и раздразнение в аналната област. Още след първото нанасяне, Проктис-М успокоява и облекчава възпалената зона и доставя мигновено усещане за комфорт и свежест. Консултирайте се с лекар преди продукта при бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар преди употребата на продукта, ако използвате други лекарства. Използването на всички продукти за локална употреба, особено ако е продължително, може да причини сензитиране. Ако това се случи, спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар, който да ви назначи подходяща терапия. Избягвайте контакт с очите и не поглъщайте продукта. Срокът на годност на продукта важи при правилно съхранение. Препоръчва се да  се съхранява на сухо, прохладно място и  далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 

 

 

Бял вазелин, вазелиново масло, пропилен гликол, полидоканол, фитозоми есцин бета-ситостерол, фитозоми глициризинова киселина, бутил хидрокситолуен, изопропил парабен, изобутил парабен, бутил парабен, натриева сол на хиалуронова киселина.

 

 


Как се използва продукта?
Внимателно измийте ръцете си преди и след употреба на медицинското изделие.
Нанесете тънък слой от мазта. Вътреректалното приложение е по-лесно с подходящата канюла, която е включена в опаковката.
Завийте канюлата към тубата и я стиснете до напълване на канюлата.
Поставете канюлата в аналната кухина и отново стиснете тубата, за да излезе малко от мазта.
Почистете апликатора след употреба и го покрийте със защитната капачка.
Препоръчва се лична употреба на медицинското изделие!
Кога и колко дълго да се използва продукта?
Две апликации дневно, една сутрин и една вечер, ако е възможно след изхождане.

Информирай се за горещи

промоции до -36%