Количка

0
 
Код:  57387 
тегло  0.080 кг

Naturpharma Гинексид Вагинални Овули х10 броя

Цена: 19.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Naturpharma
(21 глас/а)

Медицинско изделие за интимната хигиена на жената, което се намира под формата на вагинални овули. Ginexid Vaginal Ovules защитава, успокоява и предпазва вагината от развитието на гъбични и бактериални инфекции. Гинексид вагинални овули съдържа ефективен комплекс от съставки с естествен произход, които намаляват възпаленията при съществуващи инфекции и предпазват от развитието на нови инфекции. Гинексид се препоръчва при нарушения във вагиналната флора, следствие на физически и психически стрес, сексуална активност, прием на контрацептиви и други фактори, които могат да причинят инфекции и дразнения. Консултирайте се с лекар преди употребата на продукта при бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар преди употребата на продукта, ако приемате други медикаменти или лекарства за вагинална употреба. Използването на продукти за локално приложение, особено в по-дълъг период от време, може да причини сенсибилизация. Ако това се случи, преустановете употребата на продукта и се консултирайте със специалист, за да ви назначи подходяща терапия. Препоръчва се да  се съхранява на сухо, прохладно място и  далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 

 

 

Полусинтетични глицериди, маслен екстракт от Хамамелис, маслен екстракт от Лайка, витамин Е ацетат, хлорхексидин диглюконат.

 

 

 

Извадете овулата като издърпате двата предварително срязани края на блистера и я поставете дълбоко във вагината. Добра хигиенна практика е да измиете ръцете си преди и след употреба на медицинското изделие.
Поставяйте по една овула вечер или както е предписано. Продължителността на приложение зависи от развитието на симптомите; ако е необходимо вагиналните овули ГИНЕКСИД® могат да се използват за дълги периоди от време.

Информирай се за горещи

промоции до -36%