Количка

0
 
Код:  45579 
тегло  0.060 кг

Цикатридина при хемороиди х10 супозитории

Цена: 19.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: FARMA DERMA S R L
(46 глас/а)

Медицинско изделие във вид на свещички /супозитории/ за облекчение на симптоми при хемороиди, фисури и анални смущения, които подпомагат клетъчната и тъканната регенерация, допринасят за бързо и трайно решаване на проблема. Cicatridina Suppositories действат ефективно при външни и вътрешни хемороиди, проктити, криптити, анални рагади и перианални фистули. Цикатридина супозитории облекчават възпалението, стимулират производството на колаген и поддържат еластичността и устойчивостта на кръвоносните съдове, като същевременно с това подобряват локалното кръвообращение. Cicatridina супозитории са подходящи за редовна и дълга употреба, тъй като те не съдържат кортикостероиди и нямат съпътстващите ги нежелани реакции. Цикатридина супозитории са ефективно като средство за по-бързо заздравяване на рана при локална хирургична намеса. Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките. При бременност и кърмене се препоръчва консултация с лекар преди употребата на Cicatridina Suppositories. Не са необходими специални предпазни мерки при управление на машини и шофиране. Не са познати взаимодействия на Цикатридина при хемороиди, заедно с други продукти и затова се препоръчва консултация с лекар преди употребата на цикатридина, заедно с други лекарства и медицински изделия. Нежелани реакции:
> при продължителна употреба е възможно да се получи сенсибилизация. Ако това се случи, преустановете лечението с Цикатридина при хемороиди и се консултирайте с лекар, който да Ви назначи адекватна терапия.
> ако се появят нежелани ефекти, неописани в тази листова, моля информирайте Вашия лекар или фармацевт.
Преди и след употреба измийте старателно ръцете си. Съхранявайте продукта в неповредена опаковка. Използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно до деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Натриева сол на хиалуронова киселина - 5 мг, маслен екстракт от Азиатска центела, маслен есктракт от Невен, маслен екстракт от Алое вера, етерично масло от Чаено дърво, полусинтетични глицериди, ВНТ (бутилхидрокситолуен). 

По една свещичка на ден, след добър тоалет и по-възможност след дефекация, до пълното заздравяване на тъканта и отзвучаване на субективните симптоми.
Период на лечение: 10 дни или по лекарско предписание.

Информирай се за горещи

промоции до -36%