Количка

0
 
Код:  62840 
тегло  0.040 кг

Naturpharma Карбо Блок-66 х45 таблетки

Цена: 39.90лв.
Всичко от: Naturpharma
(4 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Медицинско изделие за отслабване, което  допринася за извайването на фигурата и постигане на перфектното тегло. Carbo Block 66 намалява телесното тегло при затлъстяване, наднормено тегло и прекален апетит към сладко. Карбо Блок 66 действа като блокер за въглехидратите, като не позволява тяхното усвояване от организма. Карбо Блок 66 намалява усвояемостта на въглехидратите с до 66 %. Карбо Блок 66 спомага за здравословно и контролирано отслабване и запазване на желаното тегло, без неприятния йо-йо ефект, който се получава много често при употребата на други продукти за отслабване. Карбо Блок атакува въглехидратите там където най-често се натрупват - в областта на ханша и талията. Резултатите показват, че Карбо Блок 66 намалява обиколката на талията с приблизително 8см само след едномесечен прием. Карбо Блок 66 намалява апетита към сладко, спомага за нормализиране на високата кръвна захар и отделяния инсулин. Повишените нива на инсулин водят до повишаване на чувството на глад и бързо огладняване. За най-добри резултати ви препоръчваме да комбинирате употребата на продукта с подходящ здравословен хранителен режим и физическа активност. Продуктът контролира гликемичните пикове, поради което хора, страдащи от диабет и подложени на фармакологично лечение, трябва да се консултират с лекар, за да се прецени необходимостта от евентуална промяна на дозите на лекарствата. Продуктът не трябва да се приема от хора с тегло под нормата. Не приемайте продукта, ако сте алергични към фасул или неговите производни. Не използвайте продукта, ако опаковката му е нарушена. Съхранявайте продукта в оригиналната опаковка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Препоръчва се да  се съхранява на сухо, прохладно място и  далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 

 

 


Гликопротеинов комплекс и растителни полизахариди. Калциев фосфат, растителен магнезиев стеарат, натриева карбоксиметилцелулоза, микрокристална целулоза, кросповидон, силициев диоксид.

 

 

 

За редуциране на телесното тегло - Приемайте 2-3 капсули Карбо Блок- 66 (при прием на храна, богата на въглехидрати) с голяма чаша вода, преди основните хранения. Приемайте капсулите една по една.

За поддържане на телесното тегло - Приемайте 1-2 капсули с чаша вода, преди основните хранения. Приемайте капсулите една по една.

Продължителност на лечението: Приемайте капсулите за период от най-малко 2 месеца, като правите пауза от 3-5 дни след всеки месец лечение.

Информирай се за горещи

промоции до -36%