Количка

0
 
Код:  59376 
тегло  0.150 кг

Ехинацея 1000 mg билкова тинктура 50 ml

Цена: 26.10лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Natural Factors
(23 глас/а)

Билкова тинктура  при дихателни инфекции, настинка и грип, без съдържание на алкохол, която стимулира имунните клетки да се противопоставят на нежеланите нашественици, в това число и фагоцитите които поглъщат и смилат бактериите и други чужди тела, подходяща за увеличаване на съпротивителните сили на организма през есенно-зимните месеци. Natural Factors Anti-Cold стимулира естествените съпротивителни сили на организма срещу бактериите и микроорганизмите, причинители на грип и настинка. Тинктурата представлява течен екстракт от биологично отглеждана ехинацея пурпурея Еchinamide®, получен чрез двоен процес на екстракция. Еchinamide® увеличава имунния отговор, тъй като е източник на три активни ключови съставки в подкрепа на имунитета. Анти-колд билкова тинктура подпомага нормалното функциониране на дихателната и имунната системи, и редуцира симптомите при настинка и грип. Скъсява периода на боледуване и намалява риска от хрема и инфекции на горните дихателни пътища. Също така допринася за увеличаване на броя на белите кръвни клетки, които предпазват организма от чужди микроорганизми. Има хора, които са доста чувствителни към различните вирусни и бактериални инфекции, атакуващи през есента и зимата. Това се дължи на отслабената имунна система, която не може да се пребори с различните вируси и бактерии. В много от случаите, тези хора се лекуват „на крак, в резултат от което състоянието им се усложнява и почти през цялата зима, те се влачат с кашлица, хрема, проблеми с горните дихателни пътища, обща отпадналост…  За да се прекъсне този порочен кръг, е необходимо да се окаже стабилна подкрепа на имунната система! Анти-Колд скъсява времето на боледуване, стимулира възстановителните процеси на организма и намалява риска от хрема и инфекции на горните дихателни пътища. Анти-Колд гарантира високи концентрации на полезните биоактивни вещества на ехинацеята: алкиламиди, полизахариди и цикориева киселина, които допринасят за намаляване тежестта и продължителността на вирусните инфекции. Анти-Колд е природен продукт с клинично доказана ефективност, който не съдържа алкохол и е с натурален плодов аромат. Анти-Колд може да се приема и от деца. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Съдържаниев 1 ml / дн. доза
(ECHINAMIDE®)екстракт 1:1 (цвят и корен) от ораганично отглеждана Ехинацея Пурпурея, на основата на глицерин и пречистена вода, с натурален плодов аромат 1000 mg / 3000 mg

Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.

По 1 ml 3 пъти дневно разтворен в чаша вода.

Подходящо за деца. 
Продуктът не е заместител на пълноценното и разнообразно хранене.
Да не се предозира.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%