Количка

0
 
Код:  3800500583006 
тегло  0.380 кг
Производител: New Revital Ltd
Страна на произход: България
Опаковка: 120 g

Муракол Протект Биволска коластра 360 g

Цена: 260.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл
Всичко от: New Revital
(4 глас/а)

Муракол Протект Биволска коластра 360 g

Предназначение:

Коластра за подсилване на имунитета и общото състояние на организма.

Действие:

Oригинален продукт на основата на българска биволска коластра с добавена специална фракция от коластра на крава. Възстановява имунната функция и спомага за установяване на оптимален баланс. Унищожава болестотворните микроорганизми и спомага за прочистването им от тялото. Стимулира репарацията и регенерацията на тъканите. Стимулира дейността на естествените клетки- убийци на патогенните организми. Активира продуктивността на антителата, осигуряващи превенция на болести. Увеличава силата, издръжливостта и възстановяване на клетките. Забавя цялостния процес на стареене на организма. Подпомага активирането и диференциацията на стволовите клетки.

Активни съставки:

Богати на пролин пептиди (БПП) - от биволска коластра, от коластра на крава и от яйчен жълтък. БПП имат ключови имуномодилиращи функции. Те пренасят сигнална информация на тимуса за продукцията на необходимите цитокини в зависимост от природата на съответните антигени. Те разпознават раковите клетки като чужди антигени и инициират производство на нативни клетки- убийци срещу тях, което им придава изразена антитуморна активност.

Имуноглобулини - съдържа 5 типа от коластрата: IgG (с най-високо съдържание), IgA, IgD, IgE и IgM, и един от жълтъкът - IgY. Този широк имуноглобулинен комплекс профилактира и усилва имунната система при вирусни, бактериални и микотични инфекции, остри и хронични алергии.

Лактоферин - белтък с доказани антитуморни свойства. Притежава също антивирусни, антибактериални и анти-възпалителни свойства.

Цитокини - Интерлевкин 1 и 6, Интерферон-гама и Лимфокини. Участват в клетъчната комуникация, имат антитуморна и антивирусна активност и повлияват полезно цялостната регулация на имунната система. Изследват се като средство срещу рака.

Лакталбумини - има висока ефективност на лакталбумините срещу някои видове рак и вируси. Повишава мозъчния серотонин, намалява кортизола и редуцира стреса.

Конюгирана линолова киселина - има важна функция в метаболизма на мастните киселини. Доказана антитуморна активност.

Гликопротеини - имат инхибиторна активност спрямо протеази и трипсин. Предпазва БПП, имуноглобулините и растежните фактори от разграждане от протеолитичните ензими.

Лизозими - антибактериални свойства.

Състав: 

Енергийна стойност за една дневна доза (12 гр): Белтъци - 4,2 гр; Имуноглоболини - 3.0гр; Богати на пролин пептиди - 0.9 гр; Въглехидрати - 3.0 гр, от който лактоза - 2.8 гр; от които инулин (фибри)  - 1.2 гр; Мазнини - 2.3 гр; Наситени мастни киселини - 1.5 гр.

Начин на употреба:

Дозировката може да варира в широки граници в зависимост от състоянието и нуждите на организма.

Като добавка на хранителния режим при провеждането на оперативна, химио- и лъчетерапия при злокачествени заболявания - 4 g, 3 пъти дневно преди хранене в продължение на целия период на лечение.

За оптимизиране на имунната система и за общо укрепване на организма за деца и възрастни - 2 g, един път дневно сутрин преди хранене.

За възстановяване на организма преди, при и след химио- и лъчетерапия и при други тежки заболявания - 4 g, 3 пъти дневно преди хранене.

Разбърква се добре в 150 -200 ml хладка вода. 

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

New Revital Ltd

Страна на произход:

България

Вземи Горещи Промоции до - 30%