Количка

0
 
Код:  40419 
тегло  0.090 кг

MLD Trading Кориолус-МРЛ имуностимулатор х 90 таблетки

Цена: 49.00лв.

Брой:

+ -
Добави в

Хранителна добавка, която съдържа полизахарид пептид, който повишава имунитета и подобрява качеството на живот при пациенти с рак на хранопровода, белия дроб, стомаха, яйчниците, маточната шийка и рак на гърдата. Coriolus-MRL подобрява общото здраве на организма, благодарение на специалната култивирана гъбна биомаса - мицел и плодни тела от Кориолус верзиколор. Хранителната добавка Кориолус-МРЛ влияе благоприятно на нервната система, намалява усещането за физическа и психическа умора и намалява болките в мускулите. Продуктът се препоръчва като съпътстваща терапия при онкоболни. Coriolus MRL подобрява състоянието и облекчава неприятните симптоми, съпътстващи лъчетерапия и химиотерапия. Също така продуктът подобрява дейността на имунната система и предпазва от развитие на полови вирусни инфекции. Кориолус МРЛ не съдържа изкуствени консерванти, оцветители и глутен и може да се използва и от вегетарианци. Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното хранене. При бременност, кърмене или прием на други лекарства се изисква предварителна консултация с лекар. Не използвайте едновременно с широкоспектърни антибиотици. Противопоказания и нежелани реакции: > Смята се, че продуктът няма противопоказания, независимо от пола и възрастта. Но въпреки това, употребата на Кориолус МРЛ може да бъде противопоказана при хора, страдащи от автоимунни заболявания или при хора след трансплантация на костен мозък; > В 2-5% от случаите е възможно да се набюдава диария. Ако проблемът продължи повече от 3 дни, трябва да се консултирате с лекар. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

 

 

 

Coriolus versicolor (биомаса)-500мг, Малтодекстрин -200мг, Амид-25мг, Силициев диоксид -15мг, Растителен магнезиев стеарат -3.5мг Кориолус-МРЛ не е екстракт, а съдържа мицел и млади плодни тела, отглеждани при стерилни условия за биомаса.

 

 


Приемайте по 6 таблетки на ден - по 3 таблетки сутрин и 3 таблетки вечер 30 минути преди хранене. Приемайте продукта за период от 16 седмици.
При необходимост от по-продължителен прием след изтичане на 16те седмици обикновено дозата се намалява до 3 таблетки на ден сутрин. Периодът се определя в зависимост от индивидуалните нужди на пациента.

Виж още от MLD Trading

Информирай се за горещи

промоции до -36%