Количка

0
 
Код:  5010527585169 
тегло  0.100 кг
Производител: Milton International
Страна на произход: Франция
Опаковка: 28
Лекарствена форма: разтворими таблетки

Milton Стерилизиращи таблетки х28 броя

Цена: 6.99лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Milton
(10 глас/а)

Milton Sterilising Tablets / Милтън Стерилизиращи таблетки х28 броя

 

 

Предназначение:

Таблетки за студено стерилизиране.

Действие:

Подходящи за стерилизация на бебешки шишенца и аксесоари, пластмасови и гумени предмети (играчки, четки за зъби, контейнери за храна, сламки и др.) Дезинфекцира повърхности, плотове, хладилници, тоалетни, бани, подове, офиси, търговски площи, болници, плодове и зеленчуци. Консервира цветя във ваза. Убива вирусите, бактериите и гъбичките с над 99,99% ефективност.

Състав: 

Натриев троклозен 19.5 g/100 g, активен хлор 1.2%/100 g.

Начин на употреба:

За дезинфекция на помещения: Добавете 3 таблетки в кофа с 5 l студена вода. Потопете попивна гъа в разтвора и почистете с нея желаните повърхности, дъски за рязане, хладилник, дръжки на врати, мивки и прочие. Разтворът може да се влее в пулверизатор и да се напръскат желаните повърхности. Потопете моп в разтвора и измийте подовите настилки, баните и толаетните. Накрая изсипете разтвора в тоалетната и оставете да подейства 15 минути.

Не се нуждае от изплакване. Разтворът е годен в продължение на 24 часа от приготвянето му.

За стерилизация на бебешки съдове и аксесоари: Разтворенете 1 таблетка в 5 l студена вода (за предпочитане в пластмасов съд). Потопете всичко, което желаете да стерилизирате. Оставете да подейства 15 минути. Не се нуждае от изплакване.

За дезинфекция на плодове и зеленчуци: Измийте добре плодовете и зеленчуците със студена вода. Пригответе разтвор от 1 таблетка на 10 l студена вода (или ½ таблетка на 5 l вода). Потопете плодовете и зеленчуците и оставете да подейства 15 минути. Изплакнете с чиста вода.

Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Milton International

Страна на произход:

Франция

 

 

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%