Количка

0
 
Код:  43191 
тегло  0.100 кг
Производител: Microlife
Страна на произход: Швейцария

Microlife NC 200 Безконтактен термометър

Цена: 108.00лв.
Всичко от: MICROLIFE
(22 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Microlife NC 200 Non Contact Infrared Thermometer

Микролайф НЦ 200 Безконтактен термометър

Предназначение:

Инфрачервен безконтактен термометър за измерване на телесна температура, на водата за къпане, на млякото в шишето или на температурата на въздуха в стаята.

Функции:

С функция за автоматичен старт на измерването и контрол на разстояние - автоматично измерва температурата на тяло, когато датчикът отчита разтояние от 5 cm до челото.

Измерване на температурата за приблизително 3 секунди.

Запаметяване на 30 измервания с дата и час.

Светещ дисплей.

Silent Glow технология - цветова сигнализация при повишена температура.

Звуков сигнал.

Индикация за смяна на батерията.

Характеристики:

Клинично тестван.

Гаранция 3 години.

Състав: 

Комлектът включва силиконов протектор за накрайника – против надраскване и замърсяване.

Начин на употреба:

Измерване в режим "Тяло":

Натиснете бутона START. Дисплеят ще се активира. Мигаща икона «°C»/«°F», мигаща синя светлина и звуков сигнал показват, че устройството е готово за употреба. Почистете челото и отместете косата. Насочете термометъра в центъра на челото от разстояние не повече от 5 cm. Устройството ще стартира измерването автоматично, когато измервателният сензор установи, че разстоянието е подходящо. На дисплея ще се покаже отброяване (3, 2, 1) cлед 3 секунди дълъг звуков сигнал ще потвърди завършването на измерването.

Ако измервате температурата си самостоятелно зелената индикаторна светлина ще помогне да се определи началото на измерването. Дръжте термометъра насочен към челото, докато светлината се изключи.

За следващото измерване отстранете термометъра от челото и изчакайте, докато иконата «°C»/«°F» мига. 

Натиснете и задръжте бутона START за 3 секунди, за да изключите устройството. В противен случай устройството автоматично ще се изключи след приблизително 60 секунди.

Измерване в режим "Обект":

Натиснете бутона START. Дисплеят се активира, за да покаже всички сегменти за 1 секунда. Натиснете бутона MODE, за да превключите към режим за обект. Мигаща икона «°C»/«°F», мигаща синя светлина и звуков сигнал показват, че устройството е готово за употреба. Насочете термометъра в центъра на обекта, който ще замервате от разстояние не повече от 5 cm. Натиснете бутона START. След 3 секунди дълъг звуков сигнал ще потвърди завършването на замерването. Прочетете отчетената температура от LCD дисплея.

Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Microlife

Страна на произход:

Швейцария

 

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%