Количка

0
 
Код:  71093 
тегло  0.100 кг
Производител: Фортекс Нутрасютикалс
Страна на произход: България
Опаковка: 30
Лекарствена форма: капс.

Магне Д'оро B-Комплекс х30 капсули

-20%
Цена: 7.12лв.
(8.90лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Fortex
(3 глас/а)

 

Magne D'oro B-Complex Capsules / Магне Д'оро B-Комплекс х30 капсули

Предназначение:

Натурален морски магнезий, магнезиев цитрат и витамини от B-групата, които осигуряват необходимото дневно количество витамини и минерали.

Действие:

Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Възстановява елетролитния баланс на организма. Спомага за нормалния синтез на белтъчини. Намалява чувството на отпадналост и умора. Подпомага нормалната функция на мускулите и нервната система. Подкрепя нормалната бъбречна функция и доброто състояние на костите и зъбите. Допринася за оптималното функциониране на имунната система.

Активни съставки:

Магнезиев цитрат - има изключително висока степен на усвояване от организма. Тялото саморегулира усвояването му и затова няма риск от предозиране.

Витамин B1 (тиамин хидрохлорид) - допринася за нормалната сърдечна функция.

Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) - допринася за нормалния синтез на цистеин, нормалния метаболизам на хомоцистеина. Регулира хормоналната дейност.

Витамин В12 (цианокобаламин) - допринася за образуването на червени кръвни телца, нормалната функция на имунната система и намалява чувството на отпадналост и умора. Участва в процеса на делене на клетките.

Състав: 

Съставки (в 1 капсула): Магнезий (морски натурален 90,8%, магнезиев цитрат 9,2%) - 250mg, Витамин B1 (тиамин хидрохлорид) - 1mg, Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) - 1mg, Витамин В12 (цианокобаламин) - 2,5µg.

Начин на употреба: 

Приемайте 1 капсула дневно с достатъчно количество вода.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Фортекс Нутрасютикалс

Страна на произход:

България

Информирай се за горещи

промоции до -36%