Количка

0
 
Код:  40715 
тегло  0.200 кг

Lierac Phytolastil Ампули серум срещу стрии 20 броя

Цена: 60.50лв.
Всичко от: Lierac
(43 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Ефективен серум-ампули за борба със стриите, който заличава видимите признаци на стрии, изключително подходящ при голяма промяна в теглото, при бременност или пубертет. Lierac Phytolastil Ampoules Stretch-Mark Correction Serum съдържат 84% фитотерапевтична синергия от бръшлян, хвощ и шапиче, която намалява дълготрайно видимостта на съществуващите стрии, както и видимите признаци на съществуващите стрии - дълбочина, ширина, дължина, цвят. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


84% фитотерапевтична синергия от бръшлян-хвощ-шапиче: ексклузивен комплекс, богат на флавоноиди и танини - реактивира синтеза на колаген и еластин от фибробластите.

 


Нанася се сутрин и вечер в продължение на 8 седмици, чрез масажиране на проблемните области. При нужда курсът може да продължи с нанасяне на продукта веднъж дневно.
От голямо значение за добрите резултати са ранното започване на лечение и редовната употреба.
Особености при използване на ампулите:
Разклатете преди употреба. Отчупете върха на флакона и прехвърлете съдържанието във флакона с помпа. Напръскайте в проблемните зони. Нежно масажирайте до абсорбиране на продукта.

Информирай се за горещи

промоции до -36%