Количка

0
 
Код:  36166 
тегло  0.270 кг

Lactacyd Фарма Антибактериален интимен лосион 250 ml

Цена: 7.00лв.
(9.89лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Lactacyd
(19 глас/а)

Интимен гел, който съдържа екстракт от Мащерка и Меден уснеат. Lactacyd Pharma with Antibacterials предпазва от инфекции и лоши миризми и засилва естествената защита на интимната зона, почиствайки я нежно и внимателно, предотвратява растежа на бактериите. Продуктът притежава антисептични и антибактериални свойства и също така е  портивовъзпалително средство. Медният уснеат се получава от слънчогледово олио, което се прилага като многофункционална козметична съставка с дезодориращи свойства и поддържаща микробната стабилност. Интимният лосион е специално създаден за употреба по време на бременност, след раждане и по време на менструация. Може да се използва също така при ситуации с повишен риск, като спорт, плуване, тесни дрехи и т.н. Избягвайте контакт с очите. Да не се употребява след изтичане на срока за годност. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 

 


Продуктът е обогатен с екстракт от мащерка, която има антисептични и антибактериални свойства, и Меден уснеат, който също е мощно антибакериално и портивовъзпалително средство. Медният уснеат се получава от слънчогледово олио, което се прилага като многофункционална козметична съставка с дезодориращи свойства и поддържаща микробната стабилност.

 

 


Специално създаден за употреба по време на бременност, след раждане и по време на менструация. Може да се използва също така при ситуации с повишен риск, като спорт, плуване, тесни дрехи и т.н.

Информирай се за горещи

промоции до -36%