Количка

0
 
Код:  29571 
тегло  0.220 кг

Lactacyd Интимен почистващ гел 200 ml

Цена: 9.50лв.
(13.79лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Lactacyd
(42 глас/а)

Интимен лосион, който съдържа биологично активна L-млечна киселина и смес от възстановяващи съставки. Lactacyd Intimate Washing Lotion премахва интимния дискомфорт и защитава интимната зона, като същевременно я хидратира и освежава. Лосионът е клинично тестван, с меко действие, съдържащ ревитализиращ млечен серум и лек, дискретен парфюм. Млечният серум е естествена съставка, получена от мляко. Използва се, за да стабилизира и поддържа протективната околна среда. Избягвайте контакт с очите. Да не се употребява след изтичане на срока за годност. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 

 


Обогатен с биологично активна L-млечна киселина и смес от възстановяващи съставки, продуктът има свежо, подхранващо действие, което с всеки изминал ден премахва дискомофрта. Лосионът е клинично тестван, с меко действие, съдържащ ревитализиращ млечен серум и лек, дискретен парфюм.

 

 


Може да се използва под душа и във ваната, като течен сапун върху външните лигавици. Насапунисайте, след което изплакнете добре под течаща вода. Може да се използва всеки ден.

Информирай се за горещи

промоции до -36%