Количка

0
 
Код:  71106 
тегло  0.070 кг
Производител: Natural Factors
Страна на произход: Канада
Опаковка: 60
Лекарствена форма: капсули

Л-Карнозин 500 mg x60 капсули

Цена: 139.30лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Natural Factors
(5 глас/а)

L-Carnosine / Л-Карнозин 500 mg х60 капсули

Предназначение:

Антиоксидант, който допринася за клетъчното възстановяване.

Действие:

Запазва нормалната невронална функция и редуцира риска от дегенеративни мозъчни увреждания и отслабване на паметта. Оказва полезно действие при разстройства от аутистичния спектър, в това число и при деца. Действа подмладяващо на клетките на съединителната тъкан. Забавя появата на бръчки. Насърчава еластичността на кожата и спомага за зарастването на раните. Подпомага организма като противодейства на гликацията. Противодейства на оксидативния стрес. Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система. Осъществява контрол на симпатиковата нервна система. Стопира вредните модификации на молекулите на лошия холестерол. Защитава мозъчните клетки след инсулт. Редуцира риска от исхемия и последващ миокарден инфаркт. Контролира нивата на кръвната захар, подобрява чувствителността и редуцира риска от развитие на диабет тип 2. Намалява риска от катаракта. Инхибира освобождаването на възпалителни медиатори като цитокини. Контролира прекомерното образуване на млечна киселина в мускулите при интензивни физически упражнения. Ускорява възстановяването след тренировки.

Активни съставки:

L-Карнозин - антиоксидант, който предпазва клетките от оксидативен стрес. Стимулира клетъчното подмладяване. Защитава когнитивната функция и паметта. Ускорява възстановяването на мускулите след тренировка. Предпазва и забавя стареенето.

Състав: 

Активни съставки (в препоръчителна дневна доза): L-Карнозин 500 mg, Витамин C 25 mg.

Допълнителни средства: Микрокристална целулоза, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Начин на употреба:

1 капсула дневно.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Natural Factors

Страна на произход:

Канада

Информирай се за горещи

промоции до -36%