Количка

0
 
Код:  3059 
тегло  0.100 кг
Производител: Фортекс Нутрасютикалс
Страна на произход: България
Опаковка: х30
Лекарствена форма: сашета

Колаген Фортекс 11500 Плюс х30 сашета

Цена: 39.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Fortex
(19 глас/а)

Колаген Фортекс 11500 Плюс х30 сашета

Collagen Fortex 11500 Plus x30 sachets

Предназначение:

Колаген Фортекс 11 500 Плюс е иновативна комбинация за здрави стави, тъкани и хрущяли.

Действие:

Подкрепя структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. Подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на костите, хрущяла и кожата. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Активни съставки:

Колаген: основна съставка в структурата на съединителната тъкан на организма. Допринася за укрепването на хрущялите като подпомага тяхното нормално функциониране. Спомага за укрепването на ставите и подпомага тяхната гъвкавост и здравина. Подпомага синтеза на нова хрущялна тъкан.

Глюкозамин: повлиява дейността на опорно-двигателния апарат. Поддържа структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Допринася за изграждането на хрущялната тъкан, подпомага ставните функции и оказва благоприятен ефект за нормалната защита на ставите, сухожилията и хрущялните тъкани.

Витамин С: участва в образуването на колаген. Необходим е за нормалната функция на костите и хрущяла. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, и за намаляване на чувството на отпадналост и умора.

Манган: минерал, който участва в много ензимни системи в организма и е важен компонент в хранителния режим. Манганът допринася за развитието на костната тъкан и за поддържане в нормално състояние на ставната течност.

Състав: 

Съставки (в 1 саше): Колаген (Peptan B) високопречистени колагенови пептиди 11 500 mg, Глюкозамин сулфат.2КСl 200 mg, Витамин С (аскорбинова киселина) 100 mg, Манган (манганов глюконат) 4 mg

Начин на употреба:

1 саше дневно. Съдържанието на сашето се изсипва на малки порции в около 150 ml топла течност – вода, чай или мляко, разбърква се добре до пълно разтваряне на сместа и се изпива веднага.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Фортекс Нутрасютикалс

Страна на произход:

България

Информирай се за горещи

промоции до -36%