Количка

0
 
Код:  279170154336 
тегло  0.040 кг
Производител: Magnalabs
Страна на произход: България
Опаковка: 90
Лекарствена форма: капсули

Колаген Forever Young х90 капсули

Цена: 64.80лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Magnalabs
(9 глас/а)

Magnalabs Collagen / Магналабс Колаген х90 капсули

Предназначение:

Продуктът съдържа чист хидролизиран колаген с висока концентрация.

Действие:

Осигурява подкрепа на функцията на ставния хрущял и костите. Спомага за поддържане на здрави коса, кожа и нокти. Предпазва от появата на бръчки и пигментации. Притежава мощен регенериращ и подмладяващ ефект. Насърчава самостоятелното образуване на колаген от организма. 

Активни съставки:

Колагенът е протеин с най-високо съдържание в човешкия организъм. Той е основен градивен елемент на кожата, ставите, костите, сухожилията и мускулите. Набавянето на достатъчни количества колаген има мигновен подмладяващ ефект – кожата се изглажда, размерът на бръчките значително намалява, нежеланите пигментации изчезват. Колагенът има благоприятен ефект и върху косата, която става по-гъста и се намалява ефектът на раздвоените краища. Същевременно се повлиява и здравината на ноктите. Колагенът е отговорен за подвижността и еластичността на ставите, нормалното състояние на костите и нормалната функция на кръвоносните съдове и мускулите. Клинични проучвания доказват, че колагенът оказва благоприятно въздействие върху ставния хрущял, като намалява дискомфорта и сковаността. Редица проучвания доказват и положителния ефект на колагена при дискомфорт в ставите при млади, активно спортуващи хора.

ГОЛЕМИНАТА НА МОЛЕКУЛАТА Е ВАЖНА

За да бъде усвоена от човешкия организъм, колагеновата молекула трябва да бъде предварително хидролизирана (разделена) на по-малки колагенови пептиди. За достигане на максимално висока бионаличност е необходимо пептидите да бъдат с възможно най-ниска големина на молекулите. Всяка капсула Collagen Forever young съдържа 600 mg чист хидролизиран колаген с големина под 1 kDa (килодалтон). Това осигурява снабдяване на организма с оптимално количество колагенови пептиди, за да има терапевтично повлияване на ставните хрущяли, сухожилията и кожата.

Състав: 

Състав в 1 капсула:

Collagen 600 mg.

Начин на употреба:

Препоръчителна дневна доза: 3 капсули вечер.
Дневният прием на 3 капсули Collagen Forever young осигурява 1800 mg колаген на организма. Приемът му вечер е най-ефективен, защото през нощта се извършва натрупването на колаген в тъканите в най-голяма степен.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Използвайте преди изтичане на срока на годност. Да се съхранява при температура под 25°С.

Производител:

Magnalabs

Страна на произход:

България

Информирай се за горещи

промоции до -36%