Количка

0
 
Код:  58127 
тегло  0.050 кг

Нео-ангин Градински чай таблетки за смучене 24 tabs

Цена: 6.90лв.
Всичко от: KLOSTERFRAU
(7 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Лекарствено средство без лекарско предписание във вид на таблетки за смучене с приятен вкус на градински чай, което притежава леко обезболяващо действие за устата и гърлото и има антисептично и терапевтично действие. Neo-angin Sage е предназначен за локално, ранно лечение на леки възпаления на лигавиците на устната кухина и гърлото, което също така може да помогне да се намали необходимостта от използване на антибиотици. Тези инфекции предизвикват възпаление на устната кухина и гърлото със симптоми, като болки в гърлото и дрезгавост на гласа, възпаление на устната лигавица и венците. Нео-ангин е за възрастни и деца над 6 години. Продуктът не трябва да се използва при свръхчувствителност към някоя от съставките. Използвайте преди изтичане на срока за годност. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Активните вещества са: 2.4-дихлоробензил алкохол 1,20 mg, амилметакрезол 0,60 mg, левоментол 5,90 mg.
Другите съставки са: Ментово масло, изомалтоза, винена киселина, масло от градински чай, кохинил червено A (Е124), хинолоново жълто (Е 104), патент синьо V (Е 131).

Възрастни и деца над 6 години: по 1 таблетка за смучене на всеки 2-3 часа.

Максималната дневна доза е 6 таблетки.

В случай, че симптомите на инфекция в устната кухина и фаринкса продължават повече от 3-4 дни или се влошават се консултирайте с Вашия лекар.

Информирай се за горещи

промоции до -36%