Количка

0
 
Код:  71681 
тегло  0.050 кг
Производител: Sandoz
Страна на произход: Германия
Опаковка: х20
Лекарствена форма: капсули

Кетонал 50 mg х20 капсули

Цена: 8.90лв.
(9.90лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Sandoz
(47 глас/а)

Ketonal / Кетонал е лекарствен продукт без лекарско предписание на фармацевтичната компания Sandoz. Съдържа кетопрофен - нестероидно противовъзпалително средство. Кетонал се използва за симптоматично лечение на състояния, свързани с лека до умерено силна болка, свързана с настинка и температура, главоболие, зъбобол, болка след зъбна хирургична интервенция, болка в мускулите, болка в ставите, болка в гърба, леки артритни болки, менструална болка. 

Бременност и кърмене

Кетонал не бива да се приема през първия и втория триместър на бременноста, освен ако не е наложително. Употребата на Кетонал през третия триместър на бременността е противопоказна. Не приемайте Кетонал, ако кърмите. 

Употреба на други лекарства

Не се препоръчва едновременната употреба с други нестероидни противовъзпалителни средства, антикоагуланти, литий и метотрексат.

Специални указания:

Да не се приема от лица под 18 години. Лекарствен продукт без лекарско предписание. Преди употреба прочетете листовката. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Активното вещество: кетопрофен. Всяка твърда капсула съдържа 50 mg кетопрофен.
Помощни вещества: лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, безводен колоиден силициев диоксид, желатин, титанов диоксид, оцветител (Е 131).

Два пъти дневно (сутрин и вечер) при умерено силна болка. Максимална дневна доза - 100 mg.

Информирай се за горещи

промоции до -36%