Количка

0
 
Код:  2034 
тегло  0.020 кг

Визин Колир 15 ml - Johnson & Johnson

Цена: 11.68лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Johnson & Johnson
(23 глас/а)

Лекарствен продукт без лекарско предписание, който съдържа активното вещество тетрахидрозолинов хидрохлорид. Johnson & Johnson Visine се прилага за временно облекчение на симптоми като зачервяване на окото в следствие на малки дразнения и алергичен конюнктивит. Продукта принадлежи към група лекарства, наречени симпатикомиметици. Да не се прилага при деца под 6 години без лекарско предписание. Трябва да се избягва контакт с меки контактни лещи. Помощното вещество, бензалкониев хлорид може да предизвика дразнене на окото. Контактните лещи трябва да се махнат преди да се използват очните капки и да се изчака поне 15 минути преди да се поставят отново. Може да се промени цветът на меките контактни лещи. Визин е само за очно приложение. Да не се използва след изтичане срока на годност. Препоръчително е да се съхранява в оригиналната опаковка. Съхранявайте на недостъпно за деца място.

ВИЗИН капки за очи, разтвор съдържа тетрахидрозолинов хидрохлорид. Всеки ml от капките за очи съдържа 0,5 mg тетрахидрозолинов хидрохлорид.

Помощни вещества:
Натриев хлорид;
Борна киселина;
Динатриев едетат;
Бензалкониев хлорид;
Натриев борат;
Пречистена вода.

 

При възрастни и деца над 6 години се поставя една капка от разтвора два пъти дневно до максимално две капки от разтвора 4 пъти дневно.
За да се избегне замърсяване, върхът на контейнера не трябва да се допира до никаква повърхност. 
Приложението при деца под 6 години трябва да се провежда само под наблюдението на лекар. 

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%