Количка

0
 
Код:  62190 
тегло  0.050 кг

Janina Ултра Уайт Макси Уайт Избелващи ленти x14 ленти

Цена: 58.70лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Ленти за избелване на зъби в домашни условия, които осигуряват видими резултати само след 7 дни, а процедурата отнема не повече от 30 минути. Лентите Janina Ultra White за избелване са без пероксид, изключително удобни и лесни за употреба вкъщи. Продуктът съдържа 14 пакетчета с по 2 броя лентички (за горна и долна челюст) - общо 28 броя лентички. За по-бърз резултат могат да бъдат използвани два пъти дневно в рамките на 7 последователни дни или веднъж дневно за 14 дни, по Ваш избор. Лентичките имат приятен освежаващ вкус на мента и се използват само в една стъпка, като не е нужен активатор преди употреба, както и шини, гелове или лампи. Ефектът е видим още след първата процедура. Използването в домашни условия на продукти с хидроген пероксид по-голям от 0.1 % са забранени от ЕС и опасни за Вашето здраве. Такива продукти имат право да се използват само от квалифицираните лекари по дентална медицина. Именно, поради тази причина няма да откриете други ленти за избелване на зъби с пероксид в търговската и аптечна мрежа. лентите за избелване на janina не съдържат пероксид и се продават свободно в аптеките. Доверете се на изключителното и изпитано качество на марката. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

Лентите за избелване имат специална формула без съдържание на пероксид, която се основава на иновативни и щадящи емайла избелващи съставки. Те премахват петната от кафе, никотин, червено вино и безопасно избелват естествените зъби.

 

Лентите за избелване на зъби на Janina са без пероксид и дават видими резултати само за 7 дни. За постигането на по-бърз резултат могат да бъдат използвани два пъти дневно в рамките на 7 последователни дни или веднъж дневно за 14 дни, според желанието на клиента. Всяка апликация на лентичките отнема само 30 минути, а резултатът е видим.
Използват се при измити и сухи зъби. Горната лента се поставя под линията на венеца и се прилепва плътно върху повърхността на зъбите. Същото се повтаря и с долната лента. След 30 минути лентите се отстраняват, зъбите се изплакват или измиват хубаво, за да се отстрани оставащият гел без пероксид. 

Информирай се за горещи

промоции до -36%