Количка

0
 
Код:  62189 
тегло  0.075 кг

Janina Ултра Уайт Макси Уайт Супер избелваща паста за зъби 75 ml

Цена: 32.50лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Избелваща паста за зъби с висока концентрация избелващ ензимен Bromaine Complex, подходяща  за премахване на оцветявания и петна от никотин, кафе, чай и червено вино, същевременно предпазва от образуване на кариеси, защитава емайла и останя свеж дъх, прави усмивката ослепително бяла и неутразима. За разлика от други пасти от марката Janina, съдържащи избелващия ензимен Bromaine Complex - избелващ, неабразивен и ненарушаващ емайла компонент, в Супер Избелващата паста се съдържа по – висока концентрация от него. Друга жизненоважна съставка в Janina Ultra white Maxi white Super strenght е Hydroxyapatite - т.нар "течен емайл", който изгражда зъбния емайл и образува по-голямата част от масата му.  Bromaine Complex и Hydroxyapatite имат доказани избелващи и реминерализиращи качества за по-изящна и по-бяла усмивка. Изполвайки Janina два пъти дневно, Вие избелвате зъбите си безопасно, лесно и същевременно контролирате зъбната плака и осигурявате дълготрайна защита за вашите венци. Независими клинични изследвания доказват, че Janina Ultra White е ефективна в борбата с Халитозата (лошия дъх) и е напълно безопасна при всекидневна употреба. Подходяща е за пациенти с коронки, мостове, инлеи или импланти, пациенти с лечение на венците, пациенти с ортодонтски брекети, частични и тотални протези. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 В Супер Избелващата паста се съдържа по-висока концентрация от Бромейн Комплекс - патентована комбинация от натуралните ензими Бромелаин от Ананас и Папаин от Папая. Друга жизненоважна съставка в продукта е Hydroxyapatite - т.нар "течен емайл", който изгражда зъбния емайл и образува по-голямата част от масата му.  Bromaine Complex и Hydroxyapatite имат доказани избелващи и реминерализиращи качества за по-изящна и по-бяла усмивка.


За най – добър резултат нанесете пастата върху суха четка и мийте зъбите си поне три минути. Препоръчително е след миене да изплюете остатъка, но известно време да не изплаквате с вода, за да позволите на формулата да действа по – дълго и ефективно. 

Информирай се за горещи

промоции до -36%