Количка

0
 
Код:  62188 
тегло  0.500 кг

Janina Ултра Уайт Екстра Избелваща паста за зъби 75 ml

Цена: 30.00лв.

Брой:

+ -
Добави в

Избелваща паста за зъби с висока концентрация избелващ ензимен Bromaine Complex, подходяща  за премахване на оцветявания и петна от никотин, кафе, чай и червено вино, същевременно предпазва от образуване на кариеси, защитава емайла и останя свеж дъх, прави усмивката ослепително бяла и неутразима. Bromaine Complex е избелващ, неабразивен и ненарушаващ емайла компонент, който допринася за безопасно избелване на зъбите. Janina Ultra White Extra Strenght не само избелва зъбите, но и предпазва от образуване на кариеси, намалява зъбната плака и защитава венците. Изполвайки Janina два пъти дневно, Вие избелвате зъбите си безопасно, лесно и същевременно предотвратявате появата на кариеси, контролирате зъбната плака и осигурявате дълготрайна защита за вашите венци. Независими клинични изследвания доказват, че Janina Ultra White е ефективна в борбата с Халитозата (лошия дъх) и е напълно безопасна при всекидневна употреба. Подходяща е за пациенти с коронки, мостове, инлеи или импланти, пациенти с лечение на венците, пациенти с ортодонтски брекети, частични и тотални протези. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 


Съдържа най-ефективните съставки за оптимална устна хигиена и по – голямо количество от избелващия ензимен BROMAINE COMPLEX – патентована комбинация от натуралните ензими на Ананас и Папая.

 


За най-добър резултат нанесете пастата върху суха четка и мийте зъбите си поне три минути. Препоръчително е след миене да изплюете остатъка, но известно време да не изплаквате с вода, за да позволите на формулата да действа по-дълго и ефективно.

Информирай се за горещи

промоции до -36%