Количка

0
 
Код:  45760 
тегло  0.080 кг

Jamieson Рибено масло от сьомга х90 капсули

Цена: 32.50лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Jamieson
(18 глас/а)

Wild Salmon Fish Oil от Jamieson e хранителна добавка с Омега 3 мастни киселини, които се добиват специално от дива сьомга от Аляска в природна биоактивна TG триглицеридна форма. Рибеното масло е много подходящо при профилактика на сърдечно-съдови заболявания и при високи нива на лошия хоестерол и триглицеридите в кръвта. Добавка ефективно регулира кръвното налягане, понижава сърдечния ритъм, подобрява работата на мозъка и сърдечния мускул и спомага за по-бързото възстановяване при чернодробни заболявания. Рибеното масло от дива сьомга действа благоприятно и при депресии и психични заболявания. 
Продуктът на съдържа изкуствени овкусители, оцветители и консерванти и е тестван под фармацевтичен контрол и не съдържа следи от тежки метали, олово, живак и ПХБ. 
Не замествайте разнообразното хранене с употребата на този продукт и се придържайте към препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на безопасно, далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца място.

 


1 капсула съдържа: 

Дива сьомга и комплекс от рибено масло 1000 mg
Омега 3 мастни киселини 300 mg
Eicosapentanoic Acid TG 180 mg
DHA (Docosahexanoic Acid TG) 120 mg - добити от чисто молекулярно дистилирани сардини, аншоа и рибено масло от дива сиомга от Аляска, в натурално биоактивна TG триглицеридна форма

Съдържа още: желатин, глицерин

 


Препоръчителен дневен прием: 1 до 3 капсули по време на хранене.

Информирай се за горещи

промоции до -36%