Запишете се за нашия нюзлетър, за да получавате специални промоционални предложения, които не можете да намерите на сайта.

Количка

0
 
Всичко от: Jamieson
Код:  61575 
тегло  0.050 кг

Jamieson Хром Хелат 200 mcg за нормална кръвна захар х100 таблетки

(15 глас/а)
Цена: 15.50лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Хром Хелат е добавка на Jamieson, която играе важна роля в метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините, съдейства за нормализиране нивата на кръвната захар и инсулина и спомага за контролиране на апетита, по-специално към сладките храни. Той се препоръчва за хора, страдаи от диабет или нарушен глюкозен толеранс. Хромът понижава нивата на "лошия" холестерол, едновременно с което повишава нивата на "добрия" холестерол. Хромът може да съществува в няколко форми, като е научно доказано, че хелатната форма е най-добре усвояема от организма, което позволява оптимална абсорбция от организма и най-лесно транспортиране на минерала в целия организъм. За това Chrome Chelated на Jamieson е в хелатна форма и е формулиран на базата на естествени източници и е тестван под фармацевтичен контрол, което гарантира абсолютната му ефикасност и клинична чистота. Продуктът  не съдържа изкуствени овкусители, оцветители и консервантир, както и нишесте, захар, сол, глутен и лактоза. Не замествайте разнообразното хранене с употребата на този продукт и се придържайте към препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на безопасно, далеч от пряка слънчева светлина и недостъпно за деца място.
 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 

1 таблетка съдържа: Хром хелат 200 mсg

Съдържа още: целулоза, дикалциев фосфат, модифицирана целулозна смола, растителен магнезиев стеарат.

Още...

 


Препоръчителна доза: 1 таблетка дневно по време на хранене.

Още...

Виж още от Jamieson