Количка

0
 
Код:  64540 
тегло  0.100 кг

Омни Биотик Панда 3 гр х30 сашета

Цена: 83.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Institut Allergosan
(26 глас/а)

Хранителна добавка, която е комбинация от три различни бактериални щама със следното действие: подпомагат жизненоважната популация от бактерии в детските черва; компенсират недостига на регулиращите Т-клетки; подпомагат балансираното съзряване на имунната система. Institut Allergosan Omni Biotic Panda се отличава с особено високо качество на производство - посоченият брой микроорганизми е на разположение до края на срока на годност; доказана издръжливостта на използваните чревни симбионти в стомаха и в дванадесетопръстника; тези микроорганизми могат активно да се настанят и размножат в човешките черва. Продуктът е изключително подходящ за бременни и бебета през първата година от живота, при фамилна склонност към алергични заболявания, астма или невродермит. Не използвайте след изтичане срока на годност. Съхранявайте на сухо, прохладно и недостъпно за деца място.

Използвани бактериални щамове: Lactococcus lactis W58; Bifidobacterium lactis W52; Bifidobacterium bifidum W23.

Други съставки: Оризово нишесте и малтодекстрин като храна за бактериите по време на фазата на активиране.

Възрастни: 1 саше дневно. Изсипете съдържанието на сашето в 125 ml вода (1/2 водна чаша) и разбъркайте, оставете 10 минути да се активира, разбъркайте още веднъж и изпийте.
Бременни: на база данни от проведени проучвания, при алергичен дисбаланс се препоръчва Омни Биотик Панда да се приема ежедневно, най-късно след осмия месец на бременността.
По време на кърмене, младата майка може да продължи да приема всеки ден Омни Биотик Панда, за да подпомогне храносмилането си. Бебета: разтворете 1 саше Омни Биотик Панда в 2 супени лъжици мляко или преварена вода и накапете с пипета директно в устата на бебето.
Ако не кърмите бебето си, разтваряйте всеки ден по 1 саше Омни Биотик Панда в шишето за хранене.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%