Количка

0
 
Код:  4333 
тегло  0.050 кг
Производител: Ikarov
Опаковка: 10 мл.
Лекарствена форма: масло

Ikarov Масло за нокти 10ml

Цена: 3.30лв.

Брой:

+ -
Добави в

Масло за укрепване на ноктите, което подобрява външен вид и здравината на ноктите, намалява чупливостта, омекотява кожичките около ноктите и това помага те да се почистят по-лесно, също така оставя приятен цитрусов аромат. При всекидневна употреба на маслото, дава бързо видими резултати. Ikarov Nail oil представлява смес от бадемово масло и пет етерични масла. Розмариновото масло стимулира растежа. Евкалиптовото масло /заедно с бадемовото/ поддържат нормалната влажност и витализират клетките. Трите цитрусови масла - лимоново, грейпфрутово и цитронелово са една класическа комбинация за поддържане на самите нокти. Всички цитрусови масла обаче са чувствителни към ултравиолетовите лъчи - ето защо след намазване, ноктите не бива да се излагат на слънце или "изкуствено слънце". За стабилизиране и предпазване от окисляване е добавена смес от природни антиоксиданти - екстракт от розмарин, лецитин, витамин Е и С. Те имат благотворно влияние върху ноктите.Маслото за укрепване на нокти осигурява външната подкрепа. Нанесено върху ноктите с четчица то разнася ухание на цитрусова градина. Маслото за укрепване на нокти подобрява не само състоянието им, но и настроението Ви! Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 
 
 
 
 

Представлява смес от бадемово масло и пет етерични масла - розмариново, евкалиптовото и три цитрусови масла - лимоново, грейпфрутово и цитронелово. В добавка на екстракт от розмарин, лецитин, витамин Е и С.

С четчицата се нанася масло по ноктите и кожичката около тях. после се масажира кожата около нокътя, докато маслото попие. Оставя се на спокойствие поне 20 мин., след това може да се избърше. Измиването е излишно, маслото не представлява никаква опасност. Ако ще се нанася лак, ноктите да се изтрият внимателно с памучен плат или хавлия до блясък. Масажът възстановява и подобрява кръвообращението около нокътя. По този начин се подобрява подхранването на клетките, които създават новия нокът. Препоръчителната употреба е всеки ден или поне 2 -3 пъти седмично. Първите добри резултати скоро се виждат. Целите нокти се обновяват след около шест месеца. Няма информация за настъпили нежелани реакции

Вземи Горещи Промоции

до -30%