Количка

0
 
Код:  73189 
тегло  0.050 кг
Производител: Trimb Healthcare
Страна на произход: Холандия
Опаковка: 37 g

ХемоКлин Гел при хемороиди 37 g

Цена: 26.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Servier
(6 глас/а)

Hemoclin Gel 75 g

Хемоклин Гел 75 g

Предназначение:

ХемоКлин лекува аналния дискомфорт и се използва за облекчаване на симптоми като дразнене, сърбеж, парене и чувствителност, свързвани с наличие на хемороиди. ХемоКлин едновременно предотвратява и лекува аналния дискомфорт. Хемороидите и други видове анален дискомфорт са често срещани по време на бременност и след раждане.

Действие:

ХемоКлин се използва за превенция и лечение на анален дискомфорт като сърбеж, дразнене, парене и чувствителност. Биоактивният гел предлага бързо облекчение на хемороиди, фисури и анален дискомфорт.

Активни съставки:

ХемоКлин съдържа 37 g гел на основата на патентован биоактивен 2QR комплекс, получен от растението Aloe barbadensis. Биоактивната съставка неутрализира вредните микроби, подпомага естествения оздравителен процес и възстановява тъканите.

Състав: 

Aqua, Aloe Barbadensis Gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acidic Crosspolymer*, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium phosphate.

* 2QR

Начин на употреба:

За лечение на анален дискомфорт (като дразнене, сърбеж, парене, чувствителност): нанесете достатъчно количество гел върху и около засегнатата зона поне два пъти дневно за период от две седмици или до постигане на желаното облекчение. По-честото приложение увеличава ефикасността.

За предпазване от поява на (вътрешни и външни) хемороиди и фисури: нанесете в ануса и около него преди и след всяко изхождане. Сложете малко количество ХемоКлин гел на пръста си или използвайте апликатора. Нанесете в аналния канал и около него, при нужда от облекчение. Затворете тубата добре след употреба, за да предпазите гела от изсъхване.

Специални указания:

ХемоКлин не трябва да бъде използван по-дълго от 30 последователни дни в рамките на един курс на лечение. Не използвайте този продукт, ако сте чувствителни към една или повече от съставките му. Продуктът е медицинско изделие. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Trimb Healthcare

Страна на произход:

Холандия

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%