Количка

0
 
Код:  27767 
тегло  0.150 кг
Производител: Haya Labs
Страна на произход: САЩ
Опаковка: х180
Лекарствена форма: капсули
Активни съставки: цинк, магнезий, витамин В6

Haya Labs ZMA Цинк, Магнезий и Витамин В6 х180 капсули

Цена: 53.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: HAYA Labs
(13 глас/а)

Haya Labs ZMA Zinc, Magnesium and Vitamin B6 x180 caps. / Хая Лабс ЦМА Цинк, Магнезий и Витамин В6 х180 капсули е хранителна добавка, която повишава силата и издръжливостта и осигурява незаменима подкрепа за цялото тяло. Съдържа патентована комбинация от цинк, магнезий и витамин B6.


Пълноценната комбинация от цинк, магнезий и витамин B6 повишава нивата на тестостерон и инсулино-подобен фактор на растежа. Тя увеличава мускулната сила и издръжливост, подпомага растежа на мускулна маса и съкращава времето за възстановяване на мускулната тъкан след интензивно натоварване. 


Цинкът е изключително ценен микроелемент, необходим за здравословния растеж на клетките, качественото възстановяване на тъканите и добрата имунна функция на организма. Магнезият участва в множество ензимни функции и съдейства за поддържане на електролитния баланс в тялото. Той участва в производството на енергия и подпомага правилната нервно-мускулна функция. Формулата е обогатена с витамин B6 за максимално усвояване на активните съставки. 


Дефицит на елементите цинк и магнезий се наблюдава най-често при спортисти, подложени на интензивно физическо натоварване. Недостигът на минерали може да доведе до мускулна слабост, умора и по-бавно натрупване на мускулна маса.


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Състав на 1 доза (2 капсули):
Цинк 15 mg 
Магнезий 400 mg 
Vitamin B6 10,5 mg

По 2 капсули дневно преди храна.

Информирай се за горещи

промоции до -36%