Количка

0
 
Код:  32886 
тегло  0.050 кг

GSK Цетебе Витамин Ц за висок имунитет 500мг х60 капсули с удължено освобождаване

Цена: 16.78лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: GlaxoSmithKline
(29 глас/а)

Продукт подобряващ имунитета, който допринася за устойчивостта на организма срещу грип и настинка, помага при физическо и психическо натоварване, както и при стрес, стимулира поддържането на здрави кости, зъби, венци и кожа, благодарение на съдържащия се витамин С във високи дози. Cetebe Vitamin C се препоръчва за употреба при настинка, тъй като намалява интензитета и продължителността на простудните състоянния. Цетебе се препоръчва още и за запълване на нуждите от витамин Ц при състояния, свързани с недостиг на този важен витамин. Нуждите от витамин Ц а организма могат да се повишат по време на бременност и кърмене, при нездравословен начин на живот, тютюнопушене, употреба на алкохол, небалансирано хранене, недохранване, при стрес, тежък физически труд, при възрастни хора над 65 години. Витамин Ц представлява основен витамин, който играе важна роля в растежа и поддържането на здрави кости, зъби, венци и кожа. Капсулите Цетебе са с удължено освобождаване, което осигурява витамин Ц на органзима в продължение на 8-12 часа. Консултирайте се с лекар преди употребата на продукта ако:
-страдате от оксалатна уролитиаза (определени видове жлъчни и бъбречни камъни) или ако имате таласемия или хемохроматозис(заболявания,свързани с натрупване на желязо в организма);
-сте алергични към аскорбинова киселина или някоя от другите съставки.
При бременност и кърмене не трябва да приемате повече от препоръчителната дневна доза. Нежеланите реакции са редки. Консултирайте се с лекар, ако забележите нещо необичайно.  Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

 

 


Всяка капсула Cetebe съдържа Ascorbic acid 500mg.
Също така съдържа захар, царевично нишесте, стеаринова киселина, шеллак, талк, винена киселина, вода, рибофлавин, желатин.

 


За възрастни - една, до две капсули Цетебе на ден.
Капсулите трябва да се преглъщат с вода и да не се дъвчат.
Не приемайте повече от препоръчителната доза.

Информирай се за горещи

промоции до -36%