Количка

0
 
Код:  50396 
тегло  0.150 кг

Galenic Soins Soleil Слънцезащитен спрей SPF30 125 ml

Цена: 45.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: GALENIC
(53 глас/а)

Слънцезащитен спрей SPF30, който съдържа екстракт от котешки нокът, защитава ДНК на клетките и не позволява появяването на бръчки и петна. Съчетава се с филтрите tinosrb m и s, които предпазват от UVA и UVB спектъра. Дерматологично тестван. Текстурата на Galenic Soins Soleil Spray 30 е лека и невидима и осигурява нежен загар и ефективна защита на кожата на лицето и тялото. 


Специални указания

Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Лаборатории Galénic посетиха Амазонската гора, за да ви предложат един безценен източник на антиоксидантна защита срещу вредните ефекти на слънцето: лианата Амазонска ункария (Котешки нокът).
Съчетана с филтрите TINOSORB, които гарантират стабилна и ефикасна защита от целия UVA и UVB спектър, тя допринася за защита на кожата от преждевременното фотостареене.

Разклатете преди употреба. Избягвайте контакт с очите. Нанасяйте 5 до 7 впръсквания на предмишницата. Подновявайте редовно нанасянията. Водоустойчив.

Информирай се за горещи

промоции до -36%