Количка

0
 
Всичко от: Fortex
Код:  62329 
тегло  0.070 кг

Fortex Пропс Прополисов спрей за гърло х30 мл - Fortex

(7 глас/а)
Цена: 9.40лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Хранителна добавка, която се намира под формата на спрей. Притежава натурални екстракти от ПрополисМащеркаЛайка и Сладник. Допринася за облекчаване на възпаленото гърло и бронхите, оказва благоприятно влияние върху дихателните пътища, намаляват възпалението и стимулират възобновителните функции. Props Spray има силно изразено отхрачващо и антибактериално действие. Пропс повишава имунитета и благоприятства функциите на дихателната система.
Пропс спрей е подходящ за деца над 3 години и диабетици. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място.

 


  

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 


Съдържание в 0,9ml (девет впръсквания) : Прополис (полифеноли min.12mg/ml ) 19,8mg, Мащерка екстракт 40,5mg Лайка екстракт 25,2mg Сладник екстракт 19,8mg

Още...

 

 


За деца от 3 до 10 години – до 3 пъти на ден по 2 впръсквания в гърлото.
За деца над 10 години и възрастни – до 3 пъти на ден по 3 впръсквания в гърлото.

Още...

Виж още от Fortex