Количка

0
 
Код:  59745 
тегло  0.080 кг
Производител: Фортекс Нутрасютикълс
Страна на произход: България
Опаковка: х60
Лекарствена форма: таблетки

Артрон Актив за здрави стави x60 таблетки

Цена: 23.90лв.
Всичко от: Fortex
(10 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Фортекс Артрон Актив х60 таблетки

Fortex Artron Active x60 tabs.

Предназначение:

Хранителна добавка с глюкозамин и хондроитин за здрави стави, тъкани и хрущяли.

Действие:

Подкрепя структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Благоприятно повлиява дейността на опорно-двигателния апарат. Спомага за укрепването на хрущялните тъкани.

Активни съставки:

Глюкозамин: повлиява дейността на опорно-двигателния апарат. Поддържа структурата на ставите, ставните обвивки и сухожилията. Глюкозамин допринася за изграждането на хрущялната тъкан, подпомага ставните функции и оказва благоприятен ефект за нормалната защита на ставите, сухожилията и хрущялните тъкани.

Хондроитин: гликозамингликан, който под формата на протеогликан е една от най-важните съставки на съединителната тъкан, сухожилията и ставите. Хондроитин сулфат е важен компонент на основното вещество на костта и на хрущяла. Допринася за поддържане на целостта на хрущялния матрикс.

Серациопептидаза: протеолитичен ензим с белтъчна структура, получен от ентеробактерията Serratia marcescences. Допринася за естественото възстановяване на тъканите. Благоприятства нормалния възстановителен процес като разгражда мъртвата тъкан, което допринася за естественото намаляване на отока. Редуцира негативните усещания като блокира действието на аминосъдържащите съединения (брадикинин, хистамин, серотонин), които взаимодействат със сетивните  рецептори. Това го прави особено подходящ при различни състояния на сухожилията, меките тъкани и ставите.

Серациопептидаза е с белтъчна структура и е чувствителна на неблагоприятни условия. За да покаже своя максимален ефект серациопептидаза трябва да бъде доставена в тънките черва, без да бъде изложена на агресивната силно-кисела среда в стомаха. Артрон Актив се таблетира в специални ентеросолвентни таблетки със забавено освобождаване, които не позволяват контакт на серациопептидаза с агресивната стомашна среда и доставят ензима директно в тънките черва.

Манган: минерал, който участва в много ензимни системи в организма и е важен компонент в хранителния режим. Манганът допринася за развитието на костната тъкан и за поддържане в нормално състояние на ставната течност.

Състав: 

Състав на три таблетки (препоръчителен дневен прием):

D -Глюкозамин (D-Glucosamine sulfate) 1500 mg, Хондроитин (Chondroitin sulfate) 300 mg, Сератиопептидаза (Serratiopeptidase) 30 mg, Манган (Manganese gluconate) 3 mg

Начин на употреба:

За възрастни и деца над 12 години – по 1 таблетка 3 пъти на ден преди хранене.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Фортекс Нутрасютикълс

Страна на произход:

България

Информирай се за горещи

промоции до -36%